«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Οκτωβρίου 2

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. Σημίτη

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης.

Με οργισμένη ανακοίνωσή ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης βάλλει κατά του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε την σύσταση εξεταστικής επιτροπής από το 2001 και μετά (δηλαδή και για την περίοδο της κυβέρνησης Σημίτη).

Με την ανακοίνωση αυτή ο Κ. Σιμίτης  φέρνει τον Παπανδρέου προ των ευθυνών και ουσιαστικά ανοίγει θέμα για “πιθανά” χαλκευμένα στοιχεία που αφορούν την είσοδο της χώρας μας στην ΟΝΕ.

Στην ανακοίνωσή του ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει  ότι “εξεταστική επιτροπή για την οικονομία τώρα θα πρέπει να γίνει για την περίοδο από το 1996 και μετά. Δεν μπορεί η ίδια κυβέρνηση και τα ίδια πρόσωπα να ήταν έντιμα πριν από το 2001 και ύποπτα μετά. Υπονοούμενα, μισόλογα και πολιτικές εντυπώσεις δεν είναι αποδεκτά”.

Άντε σιγά σιγά το πάμε για το 81

Αρχίζουν τα όργανα στο Πασόκ όπως καταλαβαίνουμε….

http://news-gr.com/?p=7233

Σ.Ι.:  Δεν το κάνετε απο το 75 και μετά ;;….  Άντε να “μάθει” και όλη    η   Ελλάδα  που πήγαν τα λεφτά !!!!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr