«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Οκτωβρίου 5

Ακροβατούν στην υπομονή μου

Κουράστηκα πια. Κουράστηκα για όσα γίνονται για μένα, χωρίς εμένα.

Με ταπείνωσαν. Με πλήγωσαν. Μου στέρησαν το δικαίωμα της χαράς. Μου πετσόκοψαν το μισθό μου, ανέβασαν το κόστος της διαβίωσής μου και μου πρόσθεσαν χρόνια εργασίας, κάνοντας το δρόμο προς την Ιθάκη της σύνταξής μου δύσκολο και ίσως απρόσιτο.

Με έκαναν να ντρέπομαι τα παιδιά μου που θα τους παραδώσω λιγότερη Ελλάδα απ’ αυτή που εγώ παρέλαβα από τον πατέρα μου.

Όλα αυτά με δυσκόλεψαν. Με κούρασαν. Με νευρίασαν. Και αυτοί συνεχίζουν το χαβά τους. Προσπαθούν να με πείσουν, χρησιμοποιώντας MEGAλα μέσα, ότι είναι οι σωτήρες μου που αγωνίζονται για το καλό μου και γι’ αυτό πρέπει να τους εμπιστευτώ ξανά.

Μα είναι τόσο ανόητοι; Δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα; Δεν νιώθουν την συσσωρευμένη οργή μου; Δεν καταλαβαίνουν ότι ακροβατούν στην υπομονή μου;  Όχι;; Δεν πειράζει θα τους κάνω εγώ να το καταλάβουν. Θα τους κάνω να το νιώσουν καλά. Το υπόσχομαι.

Δρομολογητής

http://www.aitolia.gr/?p=41124

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr