«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17

Δεν απέχουμε. Η δημοκρατία είναι Ελληνική κληρονομιά και δεν τους την χαρίζουμε.

Να μην λησμονούμε ότι το όνειρο τους είναι ο εφιάλτης μας. Ο σκοπός τους είναι η αδιαφορία μας. Θα τους κάνουμε το χατήρι; Θα πεσουμε στην παγίδα;
Νομίζετε ότι έχουν “φιλότιμο” για να ιδρώσει το αυτί τους εάν δεν πάει κανένας μας να ψηφίσει; ΛΑΘΟΣ!

Αυτό ακριβώς επιδιώκουν! Να απεμπολήσει ο πολίτης οικειοθελώς το -κερδισμένο με αίμα- δικαίωμα της ψήφου. Είναι και αυτό στα πλαίσια της Οθωμανικής διακυβέρνησης που θέλει τον πολίτη άβουλο και εξευτελισμένο.

Ε λοιπόν, δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Εάν είχαν την στοιχειώδη ευαισθησία και έστω μία ικμάδα τιμιότητας, θα στηρίζαμε την αποχή. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ. Ο μόνος τρόπος να τους τρομάξουμε είναι η μαζική συμμετοχή. Να δουν ότι η απονεύρωση και ο ευτελισμός του πολίτη δεν πέρασε. Δεν φάγαμε το παραμύθι της ηττοπάθειας γι΄αυτό και θα νικήσουμε.

Τι θα ψηφίσουμε; Αυτό είναι άκρως προσωπική επιλογή. Δείτε τα μούτρα όλων των υποψηφίων της περιοχής σας, ει δυνατόν κατά πρόσωπο. Διαλέξτε τα καθαρά μάτια, την θετική αίσθηση που θα σας προκαλέσει ο υποψήφιος. Το ένστικτο είναι αλάνθαστο κριτήριο.

Ακούστε τη γνώμη ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Μελετήστε το ιστορικό κάθε υποψηφίου. Αποφύγετε τις μοσχαροκεφαλές και τους κρατικοδίαιτους. Η αυτοδιοίκηση πλέον χρειάζεται δημιουργική σκέψη που δεν την διαθέτουν οι προαναφερόμενοι. Ψηφίστε τον αγρότη, τον εργάτη, τον επαγγελματία που έκανε τη δουλειά του τίμια και με ήθος, χωρίς απαραίτητα να “πλούτισε”.

Κάντε ότι κρίνετε σκόπιμο για να έχετε την πληροφόρηση που θα σας οδηγήσει στην επιλογή. Μα πάνω απ’ όλα…

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ! (και όχι στις κάλτσες).

Οι φωτογραφίες από το εξαιρετικό “Ιδιαζόντως”.

Δημοσιεύθηκε στο  olympiada

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr