«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιουλίου 9

Από Χαλκιδική, στις Β.Σποράδες φθηνά και φανταστικά!

 

Όταν το adena-gr έβαλε αυτή την ανάρτηση klik πριν λίγο καιρό, έλαβε ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό mail με ερωτήσεις. Βλέπετε για τους κατοίκους της Μακεδονίας και Θράκης, να βρεθούν σε 4 ώρες στα νησιά των Βορείων Σποράδων φθηνά και"απολαυστικά" ήταν κάτι σχετικά άγνωστο. Το "κύκλωμα" τους καθοδηγούσε να κάνουν το γύρω του κόσμου, και να πάνε με αυτοκίνητο μέσω Βόλου η Αγίου Κωνσταντίνου, κι από εκεί με φέρυ στη Σκόπελο για να δούνε τα σκηνικά του ΜΑΜΑ ΜΙΑ. Στο μεταξύ τους έβγαινε η ψυχή και άδειαζε το πορτοφόλι.
Με το πλοίο ANNA MARU (23730-26980-81) λοιπόν και με 70 ευρουλάκια, φεύγετε από τα Μουδανιά Χαλκιδικής, και απολαμβάνετε μια ημερήσια κρουαζιέρα με φαγητό και μουσική, σταματάτε στη Σκιάθο και στη Γλώσσα Σκοπέλου για μπανιο (και ότι άλλο προκύψει).
Άμα γουστάρετε όμως μεγαλύτερη παραμονή, κάθεστε μερικές μέρες (και με τα λεφτά που γλιτώσατε από βενζίνες Φέρι μεταφορικά διόδια )) νοικιάζεται δωμάτιο αυτοκίνητο η μηχανάκι, και με το ίδιο εισιτήριο επιστρέφεται με το ANNA MARU , όποτε γουστάρετε (συζύγου επιτρέποντος). Σ. Ιστολογίου :Αν είσθε και ικανοί στο manipulαρισμα ,θα έχετε φροντίσει να κάνει τα μπάνια  του/της  φυλώντας τα παιδιά σας στις υπέροχες παραλίες της Κασσάνδρας και  Σιθωνίας(Τα καλύτερα "πόδια" της Χαλκιδικής), ενώ εσείς με τους φίλους σας  βρίσκεστε Σκιάθο-Σκόπελο ! ! .Τα αρσενικά μην πείτε ψέματα  οτι πάτε προσκύνημα στο  Άγιο Όρος,θα πέσει φωτιά να σας κάψει! 
Η ανάρτηση (καθώς και οι προηγούμενες και επόμενες) δεν είναι πληρωμένες διαφημίσεις, αλλά χρήσιμες πληροφορίες για τους αναγνώστες, και ενίσχυση του Ελληνικού Τουρισμού (Βορείων Σποράδων & Χαλκιδικής ).
Παρακαλούνται οι φίλοι North Bloggers να αναδημοσιεύσουν to message. Mutsos Gracias...

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr