«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιουλίου 9

Σας πειράζει 'H Ελλάς ή ευγνωμονούσα' κύριε Παπανδρέου

Απο Ολυμπιάδα  Η Ελλάς ευγνωμονούσα (σε όσους πάρουν την σανίδα έγκαιρα)

Απολαύστε Πάρη Κουτρουμάνο!

Ας μας απαντήσει.

Δείτε τις φωτό !!!

Από την Συνέντευξη των δημοσιογράφων της ΕλευθεροτυπίαςΑπό την Συνέντευξη των δημοσιογράφων της Ελευθεροτυπίας Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες 

.

Από την συνέντευξη στον ΚαψήΑπό την συνέντευξη στον Καψή

.

Γραφείο πρωθυπουργού - Μέγαρο ΜαξίμουΓραφείο πρωθυπουργού – Μέγαρο Μαξίμου όπως ήτανε παλιά !

.

Συνάντηση με το φιλαράκι-συμφοιτητή Συνάντηση με το φιλαράκι-συμφοιτητή. Την είχε τότε ακόμα.

..

«H Eλλάς ευγνωμονούσα» (1858), Θεόδωρος Bρυζάκης (1819-1878)«H Eλλάς ευγνωμονούσα» (1858), Θεόδωρος Bρυζάκης (1819-1878)

.

Ανακάλυψα τυχαία και επιβεβαίωσα τ0 θέμα από εδώ:
http://2mnka.wordpress.com/2010/04/14/pou-einai-o-pinakas/

που το βρήκε από εδώ http://taxalia.blogspot.com/2010/04/blog-post_12.html

Δείτε τι άλλο γράφεται στο διαδίκτυο για το θέμα

Να και το πιο παλιό μου σχετικό Post: http://www.parisk.gr/politics/98

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr