«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουνίου 15

Μωραίνει ο Θεός ούς βούλεται απωλέσει ! (ρόμπες ξεκούμπωτες;)

Τι λες μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη;

Δήλωση της Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, σχετικά με την παράταση της αποχής των εκπαιδευτικών στα βαθμολογικά κέντρα
imagesCATGWP9S "Η απόφαση για την παράταση της αποχής των εκπαιδευτικών, όσον αφορά τη βαθμολογία των γραπτών, αδικεί τους μαθητές, αλλά αδικεί και τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα. Το Υπουργείο Παιδείας, νιώθοντας την αγωνία των χιλιάδων παιδιών και των γονιών, κατανοώντας τα μεγάλα προβλήματα που έχουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί, προσπάθησε -και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια- ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που προέκυψε με την αμοιβή τους. Δόθηκε μια λύση ικανοποιητική. Πιστεύουμε ότι ο Έλληνας εκπαιδευτικός, που μόχθησε πλάι στο μαθητή του, θα βρεθεί κοντά στην αγωνία του, πέρα από συνδικαλιστικούς εγωισμούς παρατάξεων."
Η υπουργός εγκαταλείποντας κάθε σοβαροφάνεια που την χαρακτήριζε και προφανώς ενεργώντας κάτω από το κράτος πανικού εξέδωσε την ως άνω δήλωση. Τι να σχολιάσει κανείς! Πάει η κυρία το έχασε! Πάει σαν την Ντόρα την φίλη της, για Μέγας Ναπολέοντας! Βλέπει παραταξιακή πολιτική αντίδραση στην αποχή όλων των εκπαιδευτικών!!! Δεν πληρώνει τους βαθμολογητές, τους εξαπάτησε, και μετά τους χρεώνει αντιπολίτευση στην ίδια και στο αξιακό της τρίπτυχο: "αίμα, κέρμα, σπέρμα". Επειδή όμως κυρα Αννα οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν τα δικά σου ακίνητα, ούτε οι σύζυγοί τους έχουν διοριστεί στο Κτηματολόγιο ΑΕ καλά κάνουν και απέχουν! Κλείσε φυλακή τους συντρόφους σου που έχουν παραδεχθεί πως έκλεψαν (Τσουκάτο, Μαντέλη) και μην τους καλύπτεις μαζί με σύνολο το βρωμερό ΠΑΣΟΚ και μετά να απαιτείς από τους καθηγητές να διορθώσουν τσάμπα τα γραπτά, επειδή τα λεφτά τα φάγατε! Στην πτώχευση δεν φτάσαμε μαγικά κυρα-Άννα, αλλά εσείς ως επίτροπος των κυβερνήσεων του αρχιαπατεώνα Σημίτη μας πτωχεύσατε! Αν δεν μπορείτε να βρείτε λύση, σπίτι σας!

Πηγή :   PAIDEIA.GR

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr