«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουνίου 15

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ Μετά την επερχομένη κοινωνική αναταραχή και την κοινωνική έκρηξη πού έρχεται καλπάζοντας, πολύ σύντομα θα υπάρξει η ανάγκη αναθεωρήσεως του Συντάγματος, δηλαδή του συμφωνητικού μεταξύ των διοικούντων και των διοικουμένων, ώστε να υπάρξει ειρήνευση μεταξύ των κυβερνόντων, κυβερνωμένων,  των κοινωνικών, οικονομικών, ιδεολογικών και πνευματικών τάξεων.

Διάβασα τη μελέτη: «Η Αναθεώρηση του Συντάγματος» του διακεκριμένου διεθνολόγου και πολιτειολόγου,  δικηγόρου κ. Θαλή Μυλωνά, και με βρίσκει σύμφωνο σε όλα τα προς αλλαγή άρθρα.  ΄Ένα από τα  κυριότερα των άρθρων, κατ’ εμένα, θα πρέπει να είναι η αλλαγή διά την εκλογή των αντιπροσώπων των ΠΟΛΙΤΩΝ και όχι του λαού.

Το σύνολο των πολιτών είναι διαφόρων πνευματικών, ιδεολογικών, επαγγελματικών και συμφεροντολογικών επιπέδων. Θα πρέπει λοιπόν οι αντιπρόσωποι, να αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα των ιδεολογιών των πολιτών, προτείνω λοιπόν τα εξείς σαν ιδέα, την οποία μπορούν οι επιστήμονες Συνταγματολόγοι να την επεξεργασθούν και να την φέρουν τελειοποιημένη, προς Δημοψήφισμα από όλους τους ΄Ελληνες.

Η κάθε περιφέρεια να έχει τον αριθμό των υποψηφίων, αναλόγως των αριθμό των εγγεγραμμένων Γηγενών Ελλήνων πολιτών. Οι υποψήφιοι να εκφράζουν  όλες τις ιδεολογίες, ώστε το εκλογικό σώμα ...

της περιφερείας να εκλέγει τους αρεστούς υποψηφίους και αυτούς πού ανέπτυξαν τα πιστεύω τους, χωρίς δημαγωγίες και ψεύτικες υποσχέσεις. Ο κάθε υποψήφιος πρό της συμμετοχής του, να αποδεικνύει ότι είναι πραγματικός ΄Ελλην, και από τους δύο γονείς, και προπαντός να μην είναι εβραϊκής καταγωγής, διότι αυτή η φυλή, όσοι αιώνες και να περάσουν, δεν πρόκειται να αφομοιωθούν και είναι εκ της φύσεως τους, εχθροί του Ελληνισμού και των Ελλήνων,  να μην έχει παντρευτεί ή νυμφευθεί αλλογενή, να μην είναι ελληνοποιημένος ή μαϊμού ΄Ελληνας, με λίγα λόγια, να μην συγγενεύει με αλλογενείς, να  δηλώνει τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς και των συγγενών του, μέχρι δευτέρου βαθμού.

Μετά την εκλογή τους, ο αριθμός των βουλευτών, κατά πλειοψηφία, να εκλέγει τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς (ας είναι και εξωκοινοβουλευτικοί), αποδεδειγμένα να είναι ΄Ελληνες και να έχουν σημαντική προσφορά προς το έθνος.

Εάν μετά την εκλογή τους, διαψεύσουν, εξαπατήσουν ή προδώσουν τα πιστεύω τους, πού είναι και τα πιστεύω των ψηφοφόρων τους, να περνούν από ειδικό, διά κλήρου των πολιτών δικαστήριο, όπου η ποινή να είναι ανάλογη της προδοσίας των πίστεων των ψηφοφόρων τους, από έκπτωση του βουλευτικού αξιώματος, φυλάκιση, μέχρι της ποινής του απαγχονισμού. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ποίοι εκ των βουλευτών θα σκεφθούν να  εξαπατήσουν ή πουλήσουν τις ιδέες των ψηφοφόρων τους ή να ζημιώσει το δημόσιο, όταν ξέρει ότι θα του δημευθεί η περιουσία του και θα έχει κυρώσεις από το δικαστήριο διά αθέτηση, πιστεύω και ιδεών, δεν αναφέρομαι καθόλου διά προδοσία κατά της πατρίδος, διότι δεν πιστεύω ότι, γνήσιος ΄Ελλην βουλευτής θα διανοηθεί να προδώσει την πατρίδα του και να εκχωρήσει έστω και ένα τετραγωνικό μέτρο χερσαίου, θαλασσίου ή εναερίου εθνικού χώρου.

Με το ισχύων σήμερα Σύνταγμα, δίνεται η δυνατότητα στους υποψηφίους βουλευτάς, να είναι αλλογενείς, εβραίοι με σφετερισμένα Ελληνικά ονόματα, μαϊμούδες ΄Ελληνες, ελληνοποιημένοι ΄Ελληνες, παντρεμένοι ή νυμφευμένοι με αλλογενείς, να είναι μέλη κάποιας αδελφότητος ισχυροτέρας του εθνικού συμφέροντος ή κομμάτι της δημοκρατίας, το οποίο ελέγχεται από ξένες πρεσβείες, να καταρτίζεται το ψηφοδέλτιο από διάφορα συμβούλια και σύμφωνα με τις υποδείξεις των πρεσβειών και τα γεωστρατηγικά και οικονομικά συμφέροντά τους. Επί πλέον η ύπαρξη πολιτικών κομμάτων, επιφέρει διχόνοια μεταξύ των οπαδών (κοπαδών) και νάτος ο εμφύλιος !!! ΄Οπως και η ύπαρξη των αθλητικών ομάδων, που δημιουργούνται τάσεις εμφυλίου συρράξεως μεταξύ αντιπάλων ομάδων. Στην ύπαρξη πολιτικών κομμάτων, είναι αρκετό να ελέγχεις τον αρχηγό, όλων των κομμάτων, και όλων των ιδεολογιών, για να ελέγχεις όλον το λαό και να τον μαντρώσεις στο μαντρί των συμφερόντων σου, μέσω της κομματικής πειθαρχίας, κατ’ αυτόν τον τρόπο πάνε περίπατο οι ιδεολογίες πού συνδέουν τον βουλευτή με τους ψηφοφόρους του. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ λοιπόν όλων ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και εκλογή ανεξαρτήτων βουλευτών.

΄Ένα βασικό άρθρο του Συντάγματος πού χρειάζεται αλλαγή είναι σχετικώς με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. Πρέπει να αλλάξει σε πραγματική Ελληνική Παιδεία και όχι σε εκπαίδευση αυριανών εκμεταλλευομένων και φοβισμένων δούλων, θα πρέπει να ελέγχεται το παιδαγωγικό ινστιτούτο, καθώς και η καταγωγή των μελών του και τα προγράμματα παιδείας που καταρτίζουν. Να μην υπάρχουν ανθέλληνες υπάλληλοι στο υπουργείο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

΄Ένα άλλο άρθρο, πού προτείνω να συμπεριληφθεί στο Σύνταγμα είναι : περί αυτάρκειας βιολογικής τροφής, ώστε να μην αναγκαζόμεθα να εισάγουμε αμφιβόλου ποιότητος τρόφιμα και να μπορούμε να επιβιώσουμε σε έκτακτες εθνικές ανάγκες και να σταματήσει η αιμορραγία συναλλάγματος

Επί πλέον ένα από τα βασικότερα άρθρα θα πρέπει να είναι, εκείνο περί της αυτάρκειας της εθνικής μας αμύνης, την τεχνογνωσία την έχουμε και μάλιστα καλλίτερη από τα βιομηχανικά κράτη, η υποδομή μας λείπει. Ας δημιουργηθεί ένα σωστό ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ σχετικώς με έρευνες για αμυντικές ανάγκες και τα αποτελέσματα των ερευνών να μένουν μόνο για εμάς και όχι να φεύγουν την ίδια ημέρα για το Ισραήλ.

Και τέλος, για να μπορείτε να σκέπτεσθαι σωστά, μην βλέπετε τηλεόραση και μην διαβάζετε εφημερίδες είναι κίνδυνος θάνατος διά τον εγκέφαλο.

΄Ενας Εθνικιστής, φασίστας, φυλετιστής (ρατσιστής), ξενοφοβικός, αντισιωνιστής και όλα τα άλλα κακά πού έχω κατά τους διεθνιστές αριστεριστές. Αλλά ΄Ελλην πού αγαπώ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας  

Σ. Περίοπα :  Εμείς συμφωνούμε απολύτως και προσυπογράφουμε σε όλα.Δεν είμαστε συνταγματολόγοι αλλά "κοινή" λογική διαθέτουμε,να αναρτάμε  τις πνευματικές εργασίες άλλων όταν αξίζουν και ασχέτως αν συμφωνούμε.

Πηγή :  olympia.gr    Η εικόνα είναι απο το παρόν ιστολόγιο.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr