«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουνίου 15

Υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική ρίχνει (πολύ) τις τιμές!:

Μιλάμε για τα πολυτελή ξενοδοχεία της G hotels :

Pallini Beach 4* / Athos Palace 4* / Macedonian Sun 3* / Theophano Imperial Palace 5*

Σε μια περίοδο όπου ΑΛΛΑ ξενοδοχεία κλείνουν εμείς ανοίγουμε το φάκελο «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ οικογενειακές διακοπές» και σας χαρίζουμε απλόχερα το όνειρο.
Για πρώτη φορά ένας υπερπολυτελής προορισμός διακοπών εξασφαλίζει για σας ... ονειρεμένες, οικονομικές λύσεις με προνόμια, υπηρεσίες και τιμές, που αγγίζουν τα όρια του εξωπραγματικού.
Τα G Hotels μόλις 45’ λεπτά από τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο με ασφαλή πρόσβαση στην Καλλιθέα Χαλκιδικής σας κερδίζουν αμέσως!
Μαγευτείτε από την ονειρική ακτογραμμή με τα γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά και τις περισσότερες γαλάζιες σημαίες από οποιοδήποτε άλλον προορισμό. Χαρείτε υπερσύγχρονες υποδομές, μοντέρνα, άνετα δωμάτια, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, πλήρη σειρά αθλοπαιδιών και θαλασσίων σπορ. Γευθείτε πεντανόστιμες λιχουδιές, σαλάτες και φρούτα δικής μας καλλιέργειας. Διασκεδάστε σε πολυάριθμα beach bars, clubs, διεθνή φεστιβάλ και συναυλίες.
Απολαύστε μαγικές διακοπές με χαμηλό budget, μιας και η ευελιξία των ξενοδοχειακών επιχειρήσεών μας απορρόφησαν όλο το κόστος της αύξησης καυσίμων, ΦΠΑ, αλκοόλ και των πρώτων υλών διατροφής, προσφέροντας, μέσω ειδικών εκπτώσεων, τιμές πολύ χαμηλότερες από πέρυσι.


Τα G Hotels και φέτος αποτελούν τον ιδανικότερο προορισμό για προσιτές και ποιοτικές διακοπές! Διακοπές για όλους.Ανοίξτε όλο το άρθρο για να δείτε τις τιμές και μια πανοραμική εικόνα της μονάδας......


PalliniAthos Pallini Beach 4* / Athos Palace 4*
40€ για την περίοδο 20/06 - 22/07/2010 & 23/08 - 10/09/2010*
55€ για την περίοδο 23/07 - 22/08/2010*


Macedonian Sun 3*
30€ για την περίοδο 20/06 - 22/07/2010 & 23/08 - 10/09/2010*
45€ για την περίοδο 23/07 - 22/08/2010*


*Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό


Theophano Imperial Palace 5*
55€ για την περίοδο 18/06 - 15/07/2010 & 23/08 - 10/09/2010**
70€ για την περίοδο 16/07 - 22/08/2010**


**Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με a’ la cart πρωινό.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr