«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουνίου 15

Διάλεξη Πιπερόπουλου στα Χανιά

«Διαχείριση του Στρες και του Άγχους» είναι ο τίτλος της δίωρης διάλεξης που θα δώσει την Τετάρτη 16 Ιουνίου από τις 6-8 το απόγευμα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χανίων της Κρήτης ο Σαλονικιός καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος.

Στην διάλεξή του ο κ Πιπερόπουλος χρησιμοποιώντας μια σειρά διαφανειών θα εξετάσει τη γέννηση του άγχους και του στρες, θα αναφερθεί στην συμπτωματολογία τους και στη συνέχεια θα παρουσιάσει τις σημαντικότερες θεραπευτικές προσεγγίσεις τονίζοντας ότι ισχύει και στο θέμα του άγχους και του στρες το πάντα επίκαιρο Ιπποκρατικό: «καλύτερη θεραπεία είναι η…πρόληψη».
Η συγκεκριμένη διάλεξη θα κλείσει πανηγυρικά την φετινή, 5η κατά σειρά, ακαδημαϊκή χρονιά του επιτυχημένου θεσμού του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Χανίων την έναρξη της οποίας είχε κάνει στις 9 Δεκεμβρίου του 2009 ο ίδιος ομιλητής με τη διάλεξή του που το θέμα της ήταν «IQ & E.I. Διανοητική Ικανότητα & Συναισθηματική Νοημοσύνη».

Πέραν της εναρκτήριας και τελικής διάλεξης του Σαλονικιού καθηγητή τις άλλες 18 διαλέξεις της ακαδημαϊκής χρονιάς 2009-2010 έκαναν διακεκριμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα και τις παρακολούθησε ένας πολύ μεγάλος αριθμός σπουδαστών όλων των ηλικιών.

Στο τέλος της διάλεξης του κ Πιπερόπουλου θα γίνει η επίσημη απονομή ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ συμμετοχής στους σπουδαστές του φετινού κύκλου μαθημάτων.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr