«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Ιουνίου 6

Βρέ παληομισοφόρια Εθνικοφασιστειδή μιάσματα!!!

Ενα φασισταριο του κερατα,μια εθνικιστρια ως το μεδούλι τόλμησε να ανακινήσει θέμα για την Θράκη..Και όχι μόνο αυτό,εμπλέκει και τον Χαρδαβέλλα στήν δημοσιοποίηση αυτής της απίστευτης σκευωρίας .Και όλα τα ανεξάρτητα και σκεπτόμενα μπλόγκ σε Ελλάδα και Κύπρο..Δεκάδες οργανώσεις εκπαιδευτικών παρασύρονται και τάσσονται στο πλευρό της..Μόνο κάτι λίγες φωνές αντίστασης ακούγονται ένθεν και τριγύρω....κι αυτές "πνίγονται".Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά για να δούμε,είναι μήπως ένα τυχαίο γεγονός ή όχι. Μερικά χρόνια πρίν ,μια "Ακαδημαϊκός" επιδοτείται με αρκετά εκατομύρια ευρώ για να συγγράψει  βοηθήματα   για την εκπαίδευση μουσουλμανοπαίδων.Μειονοτικών σχολείων όπως λένε.Ενα το κρατούμενο..Μια άλλη αμφιβόλου ποιότητας και αποδοχής πτυχίου διορίζεται στο τότε Υπ.Εθνικής Παιδείας και παραμένει εκεί διαχρονικά έως σήμερα σαν Γ.Γραμματέας του κι ας έφυγε το "Εθνικής".Ακόμα ένα το κρατούμενο.Οι παραπάνω απο τότε στρατολογούν ομοϊδεάτες τους και συστήνουν μια ομάδα!! οκτώ ατόμων.Ακόμα ένα οκτώ για τα κρατούμενα,τα σημειώνουμε δίπλα = 1+1+8.Αυτή η ...ομάδα ασχέτως επιτυχιών "συνέγραψε" οκτώ πονήματα,ακόμα ενα οκτώ πρός σημείωση.1+1+8+8.Πέρυσι μια κυρία τακτική θαμών των συνάξεων της Μπίλντεμπεργκ τοποθετείται στη κεφαλή του Υπουργείου      Παιδείας (αφού "ξήλωσε" το Εθνικής).Και έτσι γίνονται οκτώ συνολικά οι γυναίκες που απαρτίζουν την παραπάνω ομάδα! Ακόμα ενα οκτώ για τη σημείωση.......   οπότε έχουμε παρακάτω :      σημ : ( οι τελευταίοι αριθμοί είναι "ποιητική αδεία"  ).

11888 ! !   Τυχαίο ? Δεν νομίζω..

Κι ήρθε ξαφνικά η .....ένατη σαν την Πένθιμη του..Μπετόβεν να ταράξει τα νερά τους ,την ευδαιμονία της επικράτησής τους,να τους επιβάλλει αλλαγή σχεδίων και χειρισμών και να αναγκάσει την πρώτη των πρώτων τους να της απαντήσει με άρθρο της σε Κυριακάτικη Εφημερίδα.Αυτή που δεν φοβήθηκε τον ογκόλιθο του Θεοδωράκη και τον άφησε στη δεύτερη τη τάξει να τον αποστομώσει και να τον πει λίγο πολύ Εθνικιστή..Και τολμάς τώρα εσύ κοπέλα μου να ορθώνεις κεφάλι ?Να τους πετάς καταμουτρα πως δεν τους φοβάσαι ?  Να αποδεικνύεις περίτρανα το μηδαμινό τους ύψος? Να διαλαλείς απο βήματος την ανικανότητα και το ατέλειωτο σκύψιμο των εντεταλμένων λειτουργών της κρατικής μηχανής και κατ επέκταση του Κράτους ?

Να γιατί είσαι εθνικίστρια....  ΧΑΡΑ μας , ...........

να γιατί σε "χτυπάνε" απο παντού..και ψεύδονται ασύστολα παραποιώντας την αλήθεια λέγοντας ότι εσύ ζήτησες μετάθεση για να φύγεις απ το ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΡΕΙΟ !!!   Μπήκε πλέον φανερά στον  αγώνα εναντίον σου και η ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ με άρθρο στα Νεα σήμερα.Οι μάσκες τους έχουν πέσει προ πολλού...Διαβάστε τι τόλμησε να γράψει η ανεκδιήγητη Φραγκουδάκη.Η εικόνα με την απόδειξη για τα ψεύδη τους :   answerYP

Εδώ θα δείτε την απάντηση της ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ μέσω του αδελφού της.

Η εικόνα με την απάντηση του Υπουργείου είναι απο το  Ολυμπιάδα.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr