«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουνίου 8

Καθήκον,Δασκάλα-Μάννα,Γυναίκα-Ελληνίδα,Θράκη αλήθειες και ψέμματα....

ένας "ψίθυρος" απο παληά,μια ενισχυόμενη με το χρόνο αγανάκτηση που περίμενε την Μπουμπουλίνα της για να ξεσπάσει ,αναγκάζει την αέναη προσπάθεια εκτουρκισμού της ΘΡΑΚΗΣ σε άμεση επίθεση εναντίον της με σκοπό να την φιμώσει.Ολο το ιστορικό όπου καταρρίπτεται το βρώμικο "θεατρικό παιχνίδι" κατασκευής σκευωριών από τα ντόπια εθνο-μηδενιστικά παπαγαλάκια με βίντεο από τις εκπομπές του κ.Χαρδαβέλλα.Παρακολουθείστε όλα τα σχετικά κομμάτια μαζεμένα παρακάτω για να καταλάβετε τι "παίζετε".......

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ 

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ,ΧΡΥΣΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .  

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. διευθυντής ιμάμης σε ελληνικό σχολείο! ρε παιδιά έχουμε λαλήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr