«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιουνίου 4

"Είμαστε ο Ελληνικός λαός"Έχει πολύ ενδιαφέρον..

Ένα μικρό σχόλιό μου για να "προλάβω" κάποιους φίλους.. : Εμείς δεν κάνουμε διάκριση μεταξύ μεγάλων - μικρών ,δημοσιογραφικών και μη μπλόγκς. Ακόμη και portals....Την αλήθεια αναζητούμε και προβάλουμε απο όπου κι αν προέρχεται..Το αν την ασπαζόμαστε ή όχι είναι άλλο θέμα,αλλά η άλλη πλευρά πάντα έχει βήμα στο χώρο μας..         ******************

'Oλα ξεκίνησαν απο μία αναγνώστρια του blog troktiko.blogspot.gr όπου στέλνει με e-mail την εξής απορία που είχε..
"Που χάθηκε αυτός βρε;" για τον Κώστα Λαλιώτη μιλάω.
και ο κύριος Λαλιώτης έκανε την τιμή να απάντηση όπως επίσης απαντά και ο κόσμος και το troktiko στην επιστολή Λαλιώτη
Η απάντηση του Λαλιώτη - Τι λέει για τις μίζες και την siemens, τον πλουτισμό των πολιτικών
εδώ Η απάντηση του troktikou στον Λαλιώτη
"Η αναγνώστρια που έκανε μια απλή ερώτηση για τον Λαλιώτη"
"Μία "ανώνυμη" απάντηση στον κ. Λαλιώτη"
"Διάβασα την επιστολή Κ. Λαλιώτη προς το troktiko και πραγματικά δεν ήξερα αν έπρεπε να βάλω τα γέλια ή ν' αρχίσω να φωνάζω από τον θυμό μου.
Πολλοί αυτές τις μέρες έχουν λυσσάξει με την ανωνυμία των blogs και ο Λαλιώτης έρχεται να προστεθεί σε αυτήν την λίστα. Πιστεύω πως όλοι αυτοί δεν έχουν καταλάβει πως όλοι εμείς οι ανώνυμοι είμαστε ο ελληνικός λαός στις πλάτες του οποίου αυτοί παίζουν. Δεν άκουσα ποτέ κάποιον από αυτούς τους κυρίους να διαμαρτύρεται για την μυστικότητα της ψήφου. Αντιθέτως τις ανώνυμες ψήφους τις δέχονται μετά χαράς διότι έτσι θα εξασφαλίσουν μία θέση στο δημόσιο πανηγύρι που λέγεται πολιτική.
Μόνο όταν ακούνε κριτικές και "λάσπες" διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και απαιτούν επώνυμες δηλώσεις. Κι αυτό διότι μόνο έτσι μπορούν να κλείνουν στόματα... όλοι μας ξέρουμε πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα.
Πιστεύω πως δεν έχουν καταλάβει το νόημα των blogs και portals αυτοί οι κύριοι. Αυτός εδώ είναι χώρος ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ πολιτών, οπότε τα ονόματα δεν είναι σημαντικά... Θα μου πείτε φυσικά περί εγκυρότητας των πηγών, αλλά ο καθένας από εμάς τους ανώνυμους πολίτες ξέρουμε να μην παίρνουμε τα πάντα τις μετρητοίς και να ψάχνουμε και λιγάκι παραπέρα για οτιδήποτε μας τραβάει την προσοχή. Όλοι αυτοί λοιπόν δεν έχουν θέση εδώ... έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια ένα σύστημα γι' αυτούς και τους ομοίους τους (Βουλή, ΜΜΕ, κλπ) όπου μπορούνε επώνυμα να καταγγέλλουν, να πρωτοστατούν, να δηλώνουν, και ό,τι άλλη σαχλαμάρα θέλουν μεταξύ τους. Εμάς τους ανώνυμους απλούς πολίτες να μας αφήσετε ήσυχους να παίζουμε εδώ. Κι αυτό δεν είναι παράκληση αλλά απαίτηση!!!"
Ένα τυχαίο άρθρο απο όλα ..
Δ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: O ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή :  (C) Hellas XG 2010

ΥΣ.:  Όλοι εσείς παίξτε όσο θέλετε  εδώ.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr