«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουνίου 1

Κρατος πορνειας

prostitution

tzexes

Τα νεα προσοδοφορα επαγγελματα στο μελλον θα ειναι λιγα,η  αναπτυξη της χωρας θα αργησει,αν ερθει ποτε,οι νεοι ψαχνουν με αγωνια τι επαγγελμα να ακολουθησουν.
Ποιος θελει να περασει μια ζωη στα θρανια και μετα να μην μπορει να βρει εργασια>?
Καποια απο τα επαγγελματα που θα εχουν υψηλες αποδοσεις στο μελλον ειναι....
Πολιτικος....αυτοι ειναι σαν τις κατσαριδες,θα επιβιωσουν και μετα απο πυρηνικη εκρηξη.
Υπαλληλος της Βουλης...εδω δεν χρειαζονται πτυχια,αρκει να εχεις μπαρμπα στην Κορωνη.
Πορνο-σταρ...εδω δεν χρειαζεται να εχεις καν μυαλο,παραδειγματα πολλα,και γινεσε και απολυτη σταρ στην χωρα αμεσα και χωρις κουραση,ξαπλα τα κανεις ολα.
Δημοσιογραφος επωνυμος....κι εδω το μονο που χρειαζεται ειναι να ξερεις να γλυφεις,και να λες ευπιστα ψεμματα παρουσιαζοντας τα σαν αληθειες.
Φοροφυγας...οσο και να ψαχουν να σε βρουν αν ξερεις μπορεις να κανεις περιουσια με το να μην πληρωνεις ποτε οτι σου αναλογει.
Νεκροθαφτης...με τοση πεινα και ανεχεια η δουλειες θα ανεβουν σιγουρα.
Τραγουδιστρια-μοντελλο-βιζιτου,αυτο το επαγγελμα ειχε παντα περαση.
Δυστυχως δεν μπορω να κανω κανενα απο τα παραπανω,οποτε περιμενω στην ανεργια να υπαρξει ενα φως,εστω και μεσα απο το τουνελ.
www.harrytsopanos.blogspot.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr