«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιουνίου 2

Αδελφή μας Χαρά…

Με ιδιαίτερη τιμή δημοσιεύουμε την παρακάτω Επιστολή του ΠΑΜΕ προς μιά άξια Απόγονο και συνεχίστρια σύμφωνα με το "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" της ατέλειωτης σειράς Ελληνίδων που αρχίζουν από τις Σπαρτιάτισσες μητέρες και το  "Ταν ή επί Τας" ,περνούν στίς Ελληνίδες του Ζαλόγγου ,την Μπουμπουλίνα και τη Μαντώ Μαυρογένους δίνοντας τη σκυτάλη στίς Ελληνίδες της Πίνδου και εν συνεχεία μαυροφορούσες του Εμφυλίου και των ξερονησιών ,καθιστώντας την Άξια διάδοχο της Κυράς της Ρω ! Σαν βορειοελλαδίτης και Μακεδόνας θα είμαι πάντα δίπλα της στην κοινή προσπάθειά όλων μας για έναν καλύτερο κόσμο πρός τα Ελληνόπουλα απανταχού της γης.Η "κοινωνία της Αληθείας" σε αυτά,θα καλυτερέψει τον κόσμο για όλα τα παιδιά του.Αδελφή και λεβέντισσα Χαρά και φως ελπίδας χρειαζόμαστε....Είσαι ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΑΣ και η ΧΑΡΑ μας που υπάρχεις !.

Χαρά Νικοπούλου είσαι η φλόγα απ το κερί που φέρει  Άσβεστο και άπλετο το Φως της Ελευθερίας και Αντίστασης απο τα βάθη της  Ιστορίας .Η λάμψη που θα τυφλώσει τους "Σίμωνες του Ανθελληνισμου". 

ΕΥΓΕ !              Η  επιστολή  : 

Αντί ενημερωτικού Δελτίου Τύπου, το Πατριωτικό Μέτωπο, δημοσιεύει σήμερα ανοιχτή επιστολή Πατριωτών από τη Βόρεια Ελλάδα, απευθυνόμενο στη ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ, Χαρά Νικοπούλου:

«Αδελφή μας Χαρά.

Στην χθεσινοβραδινή σου παρουσία στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα, δεν μας έκανες απλώς υπερήφανους που σταθήκαμε δίπλα σου, όλα αυτά τα χρόνια που το φασιστικό παρακράτος των έμμισθων υπαλλήλων της τουρκικής ΜΙΤ, σε πολέμησε με όλα του τα μέσα. Πάνω και πρώτα από όλα, τιμώντας το λειτούργημά σου μας δίδαξες:

  1. Πως η «θαυματουργική ουσία» που κρατά 3.000 τώρα χρόνια, ζωντανό τούτο το γένος των Ελλήνων, είναι φτιαγμένη από Ελληνίδες σαν και σένα. Μια «ουσία» βγαλμένη από το καμίνι των θυσιών του λαού μας, και σφυρηλατημένη στο αμόνι της ψυχής των ηρώων, των μαρτύρων, των ποιητών των σοφών μας.
  2. Πως όλα τα κρατικοπαρακρατικά συστήματα, είτε αυτά είναι του τύπου του Τουρκικού Βαθέως Κράτους αλλά και του ανόητου έως ηλίθιου Ελληνικού τοιούτου, είναι ανίσχυρα μπροστά στην γιγαντιαία δύναμη της ψυχής του απλού Έλληνα. Που εκεί που φαίνεται να σβήνει «με το σουγιά στο κόκκαλο με το λουρί στο σβέρκο, νάσου πετιέται από ξαρχής και αντρειεύει και θεριεύει. Και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου».
  3. Πως αυτό που λέμε χρόνια τώρα εμείς τα αδέλφια σου (απλοί Έλληνες Πατριώτες σαν και σένα που πασχίζουμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας, κρατώντας παράλληλα όσο πιο αλώβητη γίνεται την αξιοπρέπειά μας), πως ο ελληνικός  Λαός πρέπει να καταλάβει πως μόνο όταν πάρει την υπόθεση του στα χέρια του, θα δει Θεού πρόσωπο, δικαιώνεται μέσα από Εσένα.
  4. Και τέλος Αδελφή μας, πως αυτό το μικρό φωτάκι που κράτησες και κρατάς αναμμένο, είναι το φως εκείνο, το ταπεινό ή άπλετο, που παραλάβαμε από τους αρχιμάστορες προγόνους μας και θα το παραδώσουμε στα παιδιά μας. Με όποιο κόστος, όπως επίσης μας δίδαξες.

Ένα μόνο θα σε παρακαλέσουμε Αδελφή μας Χαρά, ως Έλληνες Βορειοελλαδίτες Πατριώτες, που σταθήκαμε χρόνια τώρα δίπλα σου: Μην αφήσεις κανένα περιθώριο στους επαγγελματίες πολιτικούς και ιδιαίτερα στους επαγγελματίες πατριώτες, να σπιλώσουν το άσπιλό σου φως. Μείνε σύμβολο για όλους εμάς που ατενίζουμε με περηφάνια τον αγώνα σου και τον διδάσκουμε σαν μάθημα στα παιδιά μας

Έλληνες Πατριώτες της Βόρειας Ελλάδας

Έπονται υπογραφές».

Πηγή :  Ολυμπιάδα

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr