«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουνίου 1

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Γερμανίας

Αιτία ήταν τα σχόλιά του για την παραμονή των γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν
koehle
Ο Χορστ Κέλερ, Πρόεδρος της Γερμανικής Δημοκρατίας, παραιτήθηκε πριν από λίγο από τη θέση του. Ως λόγο παραίτησης αναφέρει την έλλειψη σεβασμού και την κριτική που δέχτηκε για το σχολιασμό του στην παραμονή των γερμανικών ειρηνευτικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν. Με την απόφασή του αυτή ο Χορστ Κέλερ έδωσε νέες διαστάσεις στο "άχαρο" αυτό πελιτειακό αξίωμα: Είναι ο πρώτος πρόεδρος που παραιτείται από τη θέση αυτή για προσωπικούς λόγους, οι οποίοι εδράζονται στην έλλειψη σεβασμού στο αξίωμα και στο πρόσωπό του, για εκφράσεις που έχουν να κάνουν με την απόφαση της Γερμανίας να διατηρήσει τις ειρηνευτικές της δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Η κριτική που δέχτηκε γιαυτό ο τέως, πλέον, πρόεδρος έθιξαν την προσωπικότητά του και πήρε αυτή την  ιστορική απόφαση να παραιτηθεί. Αποδεικνύεται έτσι ότι και οι "γλάστρες" (πρόεδροι χωρίς ουσιαστική  πολιτική δύναμη) μπορούν να αντιδράσουν, όταν βλέπουν ότι η κοινή γνώμη δε συμβαδίζει με τις κυβερνητικές αποφάσεις. Ο δικός μας πρόεδρος συμφωνεί με τις κυβερνητικές αποφάσεις για την περικοπή των μισθών, τους διορισμούς των ημέτερω ν στη βουλή (παράνομα κι εκτός ΑΣΕΙΠ)  και το... πετσόκομμα των χαμηλών  συντάξεων; Λέτε να μάς κάνει κι αυτός καμιά έκπληξη; Από γερμανική νοοτροπία γνωρίζει, αφού εκεί σπούδασε κι έζησε πολλά χρόνια. Για να δούμε!!!
kapistri με πληροφ. από το DPA

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr