«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαΐου 5

Με κυβερνητική εντολή έσπασαν οι δημοσιογράφοι την απεργία!

Οι αλήτες δημοσιογράφοι έσπασαν την απεργία αμέσως μόλις φάνηκε πως αυτό που έγινε σήμερα ήταν μία www.reuters.com λαϊκή εξέγερση. Μόλις συγκεντρώθηκαν μπροστά στην Βουλή άνθρωποι κάθε ηλικίας, καθόλου αριστεροί με τα πρόσωπά τους ακάλυπτα και προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Το γεγονός λοιπόν πως σήμερα στην Βουλή πήγαν να μπουν Έλληνες που δεν αντέχουν άλλο να τους κλέβει το πολιτικό σύστημα και όχι οι κουκουλοφόροι του Δεκεμβρίου, καταβάλλεται τιτάνια προσπάθεια να αποσιωποιηθεί και για αυτό υπερτονίζεται η προβοκατόρικη ενέργεια, σαφώς υποκινημένη από τους γνωστούς κουκουλοφόρους-πράκτορες, της πυρπόλησης και δολοφονίας τριών Ελλήνων. Όμως, λαμόγια, ο κόσμος ξύπνησε και αργά ή γρήγορα θα μπει στην Βουλή, αν δεν στείλετε έστω για τα μάτια του κόσμου κάποιους από εσάς φυλακή. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως κανείς δεν επιτέθηκε σήμερα στους τσολιάδες, όπως συμβαίνει πάντα, όταν πηγαίνουν εκεί οι γνωστοί-άγνωστοι. Οι πράκτορες επιτίθενται συστηματικά στους τσολιάδες, ενώ ποτέ δεν προσπάθησαν να εισέλθουν στην Βουλή, όπως έκανε σήμερα ο λαός. Αντίθετα, οι τριαντάρηδες, σαραντάρηδες και πενηντάρηδες Έλληνες που πρωταγωνίστησαν στην προσπάθεια εισόδου στην Βουλή σήμερα, είχαν στόχο τα λαμόγια του πολιτικού συστήματος και όχι τους τσολιάδες. Βεβαίως, οι αλήτες δημοσιοκάφροι δεν λένε κουβέντα για την επίθεση με χημικά των -τελείως ανεγκεφάλων- ανδρών των ΜΑΤ στα σκαλιά της Βουλής, την ώρα που συνωστιζόταν κόσμος και υπήρχε ο κίνδυνος να ποδοπατηθούν άνθρωποι. Αλλά αυτοί πρέπει να ποδοπατηθούν γιατί είναι Έλληνες, δεν είναι αλλοδαποί, θολοκουλτουριάρηδες ή αμερικανοί πράκτορες. Οι άνδρες των ΜΑΤ είναι πλέον βέβαιο πως δεν έχουν καθόλου μυαλό. Τους κόβουν λεφτά, δεν τους επιτρέπουν να ζουν πλέον από τον μισθό τους και χτυπάνε τους πενηντάρηδες που προσπαθούσαν να μπουν στην Βουλή, ώστε τα λαμόγια να πάψουν να κλέβουν.
Το καλύτερο όμως το είπε ο Κακλαμάνης: "υπάρχει σχέδιο ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης". Ανατροπής από ποιούς; Από τους αμερικανούς; Εκτός αν τα λαμόγια έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε την λαϊκή οργή να την θεωρούν παράνομη, ενώ την ληστεία που διαπράττουν οι εκλεγμένοι νόμιμη. Κύριε Κακλαμάνη, η λαϊκή βούληση και κυριαρχία είναι τα θεμέλια του πολιτεύματος, όχι οι μίζες και η υποκλοπή της ψήφου με το "λεφτά υπάρχουν".

Aπό :  paideia-gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr