«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαΐου 5

Παραίτηση της κυβέρνησης τώρα ή Δημοψήφισμα….

goverment

Μετά τους πρώτους νεκρούς που έχουμε σήμερα και την ανικανότητα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Παπανδρέου να ελέγξει την κατάσταση, πριν καλά καλά τολμήσει να εφαρμόσει έστω και ένα από τα επαίσχυντα μέτρα που αποφάσισε σε συνεργασία με το ΔΝΤ, πιστεύουμε ότι θα πρέπει η κυβέρνηση, είτε να υποβάλει παραίτηση και να πάει σε εκλογές, είτε να κηρύξει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Απλά, απαιτείται δημοκρατικό αίσθημα και πολιτική ευθιξία. Αν δεν τα έχει, κακό του κεφαλιού της.

Αν νομίζει ο κ. Παπανδρέου ότι μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάει πάνω σε ανθρώπινα πτώματα και σε οικονομικά εξαθλιωμένο λαό, «πλανάται πλάνην οικτράν».

Σήμερα είναι υπεύθυνοι οι αναρχικοί. Αύριο θα είναι οπωσδήποτε οι αστυνομικοί και τότε θα γίνει κοινωνική έκρηξη. Του Πέτρου Χασάπη

pasok-logo300-copy2

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr