«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Μαΐου 2

Κάτι σαπιοκοιλιές δημοσιογράφοι να ανησυχούν ! Έρχεται ξύλο...

 

Εδώ ασφαλώς και δεν θα γίνει καμιά εξέγερση όπως στην Αργεντινή, (όπου σημειωτέον τα λαμόγια κυβερνητικοί, οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ και 4 μεγαλοδημοσιογράφοι, με τους οποίους τα είχε ο κόσμος, διέφυγαν με Αμερικανικά ελικόπτερα -τι ζόρι τραβούσαν οι Αμερικάνοι, να γλιτώσουν αυτούς που έβαλαν τη χώρα στο ΔΝΤ άραγε; Γιατί δεν πήγαν Κινέζοι ας πούμε;)

αλλά ένα χέρι ξύλο θα το φάτε κάποιοι από σας, που...

είσαστε όλο παραινέσεις "να στρωθούμε στη δουλειά, να αποδεχθούμε τα μέτρα, τι να κάνουμε φταίνε οι ...πολιτικοί".

Όχι ρε, δεν φταίνε οι πολιτικοί. Εσείς φταίτε, λαμόγια.

Εσείς κάνατε τα λαμόγια βουλευτές, φίρμες, εσείς αποκρύψατε ειδήσεις, εσείς κατευθύνατε τον κόσμο, πότε στο ένα και πότε στο άλλο κόμμα, ανάλογα με το πόση διαφήμιση ΟΠΑΠ παίρνατε εκβιάζοντας τους πολιτικούς.

Εσείς θάψατε κάθε έντιμο πολιτικό, αφού οι έντιμοι δεν κάνουν τους καραγκιόζηδες, ούτε χώνουν φράγκα για την προβολή τους.

Εσείς παίρνετε 100.000 ευρώ το μήνα για να χύνετε κροκοδείλια δάκρυα πάνω από το πτώμα του συνταξιούχου, αλλά στην εφορία δηλώνετε 3.000 !

Εσείς παίρνετε 1.000.000 ευρώ πριμ, για να αλλάξετε κανάλι, αλλά δεν το δηλώσατε ποτέ στην εφορία !

Εσείς υπηρετείτε τα αφεντικά σας όταν φοροδιαφεύγουν ή όταν κινδυνεύουν να πάνε φυλακή (όπως σήμερα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τον Κοντομηνά, που διεπίστωσε (ο δημοσιογράφος) ότι είναι άδικοι οι περιοριστικοί όροι που έβαλε η δικαιοσύνη, αντί να κάνει ρεπορτάζ με συνεντεύξεις από τους ανθρώπους που έχασαν τα λεφτά μιας ζωής).

Εσείς μας τον παρουσιαζατε σαν Μεσσία τον  ΓΑΠ.......

Λαμπερά Λαμόγια με χοντρά πορτοφόλια, αλλά λαμόγια!

Γιατί παραιτήθηκε ο καλύτερος βουλευτής μας;

λέει ο αναγνώστης:
"Συμπληρώνω το άρθρο σας: όχι ρε λαμόγια... Θα ήθελα να αναφερθείτε στον καλύτερο βουλευτή της μεταπολίτευσης. Αντεξε τρεις μήνες και πήρε...τον ομματιών του. Αξίζει τον κόπο να βρείτε τους λόγους της παραίτησής του. Είναι ο...
Σταύρος Ξαρχάκος."

σχόλιο taxalia: Η αλήθεια είναι δεν ξέρουμε τους λόγους της παραίτησης του Σταύρου Ξαρχάκου, ούτε μπορέσαμε να τους βρούμε. Αν τους ξέρει κανείς ας μας διαφωτίσει. Το taxalia γράφεται σε συνεργασία με τους αναγνώστες του.

Διαβάστε περισσότερα:   taxalia  και  εδώ .

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr