«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Απριλίου 12

Το ανέκδοτο της ημέρας…


Κάποτε βρέθηκαν σε μυστική συνάντηση ο Ομπάμα,ο Gordon Brown και ο Παπανδρέου για ένα σοβαρό θέμα. Η συνάντηση έγινε σε μια φτωχή και μικρή επαρχιακή κωμόπολη,μακρυά απο τις πολιτισμένες χωρες τους, για να μην τους δουν οι δημοσιογράφοι.
Αφού τέλειωσαν την συζήτηση, αναζήτησαν τηλέφωνο για να ενημερώσουν τους δικούς τους στην πατρίδα.(τα κινητά τηλέφωνα δεν έπιαναν!). Το μοναδικό τηλέφωνο ήταν στο μπουρδέλο της κωμόπολης.
Τηλεφωνεί ο Ομπάμα στην Ουάσιγκτον, λέει γρήγορα-γρήγορα, όσα είχε να πεί και ζήτησε να πληρώσει.
--- Μιλήσατε 5 λεπτά και κοστίζει 1500 ευρώ ,του απάντησε η "κυρία" του μπουρδέλου.
Πληρώνει ο Ομπάμα και λέει και ευχαριστώ που μπόρεσε να τηλεφωνήσει.
Τηλεφωνεί ο Gordon Brown, λέει γρήγορα γρήγορα όσα είχε να πεί και ζητά να πληρώσει
--- Μιλήσατε 4 λεπτά και χρωστάτε 1200 ευρώ,του απαντά η "κυρία" του μπουρδέλου.
Ηρθε η σειρά του δικού μας να τηλεφωνήσει και μιλούσε αρκετή ώρα μέχρι να συννεννοηθεί με την Αθήνα.
Όταν επιτέλους τελείωσε ζητά να πληρώσει.
--- Μιλήσατε μισή ώρα και χρωστάτε 30 ευρώ,του απαντά η "κυρία" του μπουρδέλου.
Ο Ομπάμα ακούγοντας για …..

τη φθηνή χρέωση του Γιωργάκη διαμαρτύρεται στην "κυρία"!
Μα γιατί με χρεώσατε τόσο ακριβά για 5 λεπτά και τον Παπανδρέου τόσο φθηνά για την μισή ώρα που μιλούσε!
--- Μα μεταξύ των μπουρδέλων χρεώνεται αστική κλήση....
--
Από τον/την Αλεξάνδρα Μαρία Τράγκα στο ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΣ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr