«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Απριλίου 10

Γυρνάω στην αθωότητα και την παλιά μου την ταυτότητα.

Όταν πέφτουν οι μάσκες της δήθεν @δημοκρατίας.!!!

Σήμερα λέω να μην σας κουράσω με δικές μου αμπελοφιλοσοφίες.Απλά θα σας βάλω ένα κουίζ.
Κι όποιος απαντήσει σωστά στα σχόλια θα πει ότι είναι σκεπτόμενο άτομο κι έχει αντιληφθεί πλήρως το @παιχνίδι  που παίζουν μερικοί, με μόνο όνειρο την αναγνώριση και την παραδοχή του εαυτού τους.
Τα σχόλια ελεύθερα εφ`όσον είναι επώνυμα.
Ας αρχίσουμε λοιπόν.        

Ποιοι είναι αυτοί που είναι ενωμένοι με ψήφους 4 στους εκατό.(οι υπόλοιποι απλοί θεατές απλά για να στολίζουν τον χώρο,γιατί αν τολμήσουν να διαφωνήσουν με κάτι μία είναι η ποινή. Καρμανιόλα.
Ποιοι είναι αυτοί που σχολιάζουν αλλά πάντα κατά το ρητόν "Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει".
Ποιοι είναι αυτοί που επαναστατούν εκ του ασφαλούς, αλλά μόλις προτείνεις γενική κινητοποίηση, λουφάζουν στον καναπέ με μόνο όπλο το πληκτρολόγιο.
Ποιοι είναι αυτοί που παντού βλέπουν εχθρούς και συνωμότες, ακόμη και τους ίδιους τους συντάκτες τους.
Ποιοι είναι αυτοί που γράφουν σχόλια σαν ανώνυμοι στο ίδιο τους το μπλοκ, με ύβρεις κατά των συντακτών.
Ποιοι είναι αυτοί που μόλις διαφωνήσεις μαζί τους σε καρατομούν με ψήφους 2 στους εκατό.
Ποιοι είναι αυτοί που ενοχλήθηκαν από τον "Καναπεδάτο Γολγοθά" που έγραψα κι είδαν τον καθρέπτη τους.
Ποιοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι θα με φιμώσουν ;
Ποιοι είναι αυτοί που κολλάνε ταμπέλες ρατσιστής, ρατσίστρια στον καθένα που δεν συμφωνεί με κάποια ηλίθια ποιήματα από "πολίτες του κόσμου."
Ποιοι  είναι οι κύριοι που με ελαφριά την καρδία χαρακτηρίζουν αλλά δεν δέχονται να τους χαρακτηρίσεις.
Ποιοι ή ποιες  ξεκατινιάζονται και κλειδώνουν τα σχόλια για να μην τους αποκαλύψεις
Ποιοι είναι  αυτοί που ονειρεύτηκαν ενότητα αλλά μόνο στον σκοπό που παίζουν αυτοί.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ.

Και γυρνάω στην αθωότητα την παλιά μου την ταυτότητα.

Και ξαναέγραψε η :  Theodosia

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. ο άνεμος ειναι άνθρωπος που ζει για το μπλογκινγκ μιας και είναι ενας βολεμένος άνθρωπος όπως σωστά γράφτηκε. Έχει ακραίες απόψεις και προσπαθεί τεχνηέντως να τις επιβάλει στο πλήθος φορόντας την μάσκα του δημοκράτη.Ο ρόλος των 'Ενωμένων' ειναι μια αξιέπαινη δημιουργία με μοναδικό σκοπό όμως να προβληθεί προσωπικά ο άνεμος και η θάλασσα.Εχει τσακωθεί με δεκάδες άτομα και έκανε αυτο που έκανε σε εσάς.Έσβηνε τα σχόλια και τους φίμωνε και τους απειλούσε όπως έκανε με τον Περίοπα.Ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε για την δράση του.Ο Yellow kid του έδωσε ένα γερό μάθημα αλλα δεν λέει να βάλει μυαλό ο μονίμως παρεξηγημένος με όλους και με όλα άνεμος.Όλοι είναι καλοί και τους αγαπάνε μέχρι να διαφωνήσουν με τις πολιτικές απόψεις του άνεμου.Αν γίνει αυτό τους διώχνει μην αφήνοντας καν τα σχόλια τους.Ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε για την δράση του και απο ενενήντα πέντε οι συγγραφείς που απλα υπάρχουν χωρίς να συμμετέχουν θα γίνουν δέκα με δεκαπέντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ανωνυμε
    Θα προτιμουσα να ειχες ενα nickname για να μην μας πουνε οτι τρολλαρουμε..Αλλα το αρθρο ανηκει σε αλλο μπλογκ ,οπως και το σχόλιό σου και παρολο απ οσο ξερω οτι εκει δεν δεχονται ανωνυμα σχολια,εγω θα το μεταφερω με το δικο μου ονομα εκει οπως το αναρτησα κι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr