«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 23

Ετοιμάζουν τον “μεγάλο αδελφό” για το internet, ελευθερία έκφρασης, τέλος.Η ΦΙΜΩΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ και έπεται η χούντα..

Δεν θέλουν καμία αντίδραση για τον τελικό τους σκοπό…..

stop_ie1

Την σύναψη της συμφωνίας ACTA (Anticounterfeiting Trade Agreement) για την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων και την καταπολέμηση της εμπορίας των παραποιημένων προϊόντων με 38 άλλες χώρες διαπραγματεύεται η Ευρωπαϊκή Ένωση. Για τη συμφωνία ACTA, τους ενδεχόμενους κινδύνους που προκύπτουν, για το διαδίκτυο ως θεμελιώδες δικαίωμα του πολίτη, καθώς και για τα μέτρα που θα λάβει στο εξής για την προάσπιση του δικαιώματος αυτού. μίλησε στο tvxs.gr, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Λαμπρινίδης.

Η διαδικασία αυτή, όμως, έχει κρατηθεί μυστική από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την ίδια στιγμή που υπάρχουν υποψίες ότι η τελική συμφωνία θα περιέχει διατάξεις οι οποίες θα περιορίζουν θεμελιώδη δικαιώματα, όπως αυτά της ελευθερίας έκφρασης, της ιδιωτικότητας, ακόμα και της πρόσβασης στο Internet.

Συγκεκριμένα από απόρρητα έγγραφα που έχουν διαρρεύσει προκύπτει ότι θα δίνεται η δυνατότητα σε ιδιωτικές εταιρείες να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των πολιτών στο διαδίκτυο και να διακόπτουν την πρόσβασή τους σε αυτό σε περίπτωση μη αποδεκτών δραστηριοτήτων.

Την αντίδρασή τους εξέφρασαν τέσσερις ευρωβουλευτές, μεταξύ αυτών ο κ. Σταύρος Λαμπρινίδης του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι απαιτούν την άμεση δημοσιοποίηση όλων των σχετικών εγγράφων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και καταδικάζουν κάθε ενδεχόμενο παραβίασης των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ευρωπαίων πολιτών στο διαδίκτυο. Οι ευρωβουλευτές που συνυπογράφουν τη δήλωση αυτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι οι Francoise Castex (Σοσιαλιστές, Γαλλία), Alexander Alvaro (Φιλελεύθεροι, Γερμανία) και Zuzana Roithova (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Τσεχία).

Πηγή :  Ελλήνων Νέα

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr