«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 5

Απεργιακή καταιγίδα ...

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ

firstreactionΜια σκληρή εαρινή σύγκρουση των εργαζομένων και των συνταξιούχων με την κυβέρνηση για τα μέτρα περικοπής των μισθών και φορολόγησης των βασικών προϊόντων βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αναμέτρηση αναμένεται να κλιμακωθεί με τη σχεδιαζόμενη, ακολούθως, προώθηση των σκληρών μέτρων στο Ασφαλιστικό με την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή εντός του μήνα.

Και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι θα πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις για νεοεκλεγείσα κυβέρνηση, με υπαρκτό ζήτημα τη ρήξη της κυβέρνησης με τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. Θέμα που δεν περιορίζεται στις προεκλογικές δεσμεύσεις αλλά επεκτείνεται και στον ιδεολογικό χαρακτήρα του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος θα εισηγηθεί σήμερα στην έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Συνομοσπονδίας την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 11 Μαρτίου. Ετσι, την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ακόμη μία γενική απεργία αφού στην ημερομηνία αυτή θα μετακινήσει (σημ. ήδη το πρότεινε) την κινητοποίησή της η ΑΔΕΔΥ (είχε σχεδιαστεί για τις 16/3). Στις αντιδράσεις, εκτός των συνδικαλιστών που πρόσκεινται στα κόμματα της αντιπολίτευσης, πρωτοστατούν οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ, κυρίως από τον χώρο των ΔΕΚΟ και του Δημοσίου, όπου επιχειρούνται οι περικοπές των μηνιαίων αποδοχών (δώρα, μισθοί και επιδόματα) για πρώτη φορά στην ιστορία της μισθωτής εργασίας.

Χθες στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΓΣΕΕ υπήρξε πρωτοφανής συμμετοχή συνδικαλιστικών στελεχών, κάτι που παρέπεμπε στις δύσκολες ημέρες του Οκτωβρίου του 1985 (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και πάγωμα των αποδοχών). Επιφυλάξεις για την κήρυξη, εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ), 24ωρης απεργίας σήμερα στις ΔΕΚΟ διατύπωσε η ΔΑΚΕ, με την έννοια ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαφορετική τακτική με τον αυστηρά ιδιωτικό τομέα.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr