«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 24

Ο Καρατζαφέρης "σερβίρει" Σημίτη !

Λαέ που τον ψήφισες, μπορείς τώρα να τον στείλεις στον αγύριστο... Εθνικά ο πιό επικίνδυνος πολιτικάντης ...

 

Πριν από λίγο μετά την συνάντηση Καρατζαφέρη Σημίτη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε:"Ο Κ. Σημίτης μπορεί να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων......"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΣΧΟΛΙΟ δικό μας:
Προς τον ψηφοφόρο του Λάος
: Ελληνικέ λαέ που τον ψήφισες,μπορείς τώρα να τον στείλεις στον πολιτικό καιάδα της λήθης και της αφάνειας. Αυτός ο τύπος που αποδεικνύεται θρασύς και υστερόβουλος, ήρθε για να μας εμπλέξει σε μεγάλες εθνικές περιπέτειες. Ειναι ο ίδιος που την οκταετία των γυπαετών του εκσυγχρονιστικού πασόκ, έβριζε ασύστολα σημίτηδες, γιωργάκηδες, παγκαλαίους κι όλο το κακό εκείνο συνονθύλευμα. Και είναι ο ίδιος που σήμερα πρώτα τους λιβανίζει και μετά τους σταυροπροσκυνάει.Κάτι περιμένει βέβαια ο φραγκοφονιάς πολιτικάντης, ποτέ δεν κάνει κάτι χωρίς πολιτικό και οικονομικό συναλλαγής αντίκρυσμα.

Και κάτι προς τα υγιή στελέχη του Λάος: Αν υπάρχουν λεβέντες εκει σ' αυτό το κόμμα ακόμα, ας αναλάβουν δράση ΤΩΡΑ. Μάκη Βορίδη και λοιποί,τι κάθεστε; Αυτός θα σας κάνει κότες. Στείλτε τον στο γερο-διάολο, πάρτε των ομματιιών σας κι αφήστε τον προδότη ΜΟΝΟ του. Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει. Και θα τον πληρώσει με το αντάλλαγμα που του πρέπει. Εμείς δε οι υπόλοιποι όσοι τον ζήσαμε και τον ξέρουμε σαν κάλπικη δεκάρα, θα είμαστε απ' τους πρώτους που θα βροντοφωνάξουμε στο Σύνταγμα να στηθεί η μεγαλύτερη αγχόνη για αυτόν τον μέγα προδότη.

ΝΑΙ, ΕΝΟΧΟΣ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ο βαλβίδας πολιτικός.

Πηγή :  Δημοκράτες Κρήτης.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. Είναι αυτός ο οποίος ,μετά τις εκλογές του 2000 εγκαλούσε τον Καραμανλή να "σηκώσει " το θέμα της νοθείας και έβγαζε στο κανάλι του κάποιους απο Γεωργία και άλλες χώρες που διατηρούν Έλληνες πιέζοντάς τους να πουν ότι τα πήραν για να ψηφίσουν!
    Όταν ψάχνανε τον Κουφοντίνα, πήρε τηλέφωνο τον χατζηνικολάου ζωντανά στο δελτίο να του πεί ότι το "ρεπορτάζ" του έλεγε ότι ο Κουφοντίνας συνελήφθη απο "μεγάλη Δύναμη" και οδηγείται σε βάση της βορειοανατολικής Αττικής για φύγει στο εξωτερικό!'Επειτα από λίγες ημέρες ο Κουφοντίνας παρουσιάστηκε μόνος του στη ΓΑΔΑ! Αυτός είναι ο κ. Καρατζαφέρης! Ανάλυση εδώ : http://ofisofis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστο και μη εξαιρετεο το ποιον αυτου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr