«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαρτίου 1

Όλι Ρεν : τα κύρια σημεία της συνέντευξης του επιτρόπου..

azaΕνώ αυτή τη στιγμή ο επίτροπος Όλι Ρεν απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στέλνουμε τα βασικά σημεία της τοποθέτησής του.
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας.
- Τα μέχρι τώρα μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά χρειάζονται πρόσθετα μέτρα. Προτρέπω την κυβέρνηση να εξαγγείλει πρόσθετα μέτρα το συντομότερο δυνατόν.
- Καλώ τις πολιτικές δυνάμεις, τους κοινωνικούς εταίρους και τους απλούς πολίτες να στηρίξουν τα μέτρα.
- Καμία χώρα δεν μπορεί να ζει πέρα από τα μέτρα της.
- Πρέπει να ελέγξετε το χρέος σας πριν το χρέος ελέγξει εσάς.
- Αν τα δημόσια οικονομικά σας δεν είναι σε τάξη, δεν μπορούμε να στηρίξουμε την ανάκαμψη της οικονομίας σας.
- Οι Έλληνες έχουν μεγάλες επιχειρηματικές δυνατότητες, μπορείτε να πετύχετε.
- Γνωρίζουμε τα μέτρα που σχεδιάζει η Ελλάδα, σήμερα τα συζητήσαμε, το ουσιαστικό είναι τώρα να κάνετε ό,τι είναι αναγκαίο για την επιτυχία των στόχων σας.
- Πρέπει να εξασφαλίσετε την εμπιστοσύνη των αγορών.
- Έχουμε τα απαραίτητα μέσα για να εξασφαλίσουμε τη σταθερότητα σε όλη την Ευρωζώνη.
- Η μεγαλύτερη πρόκληση για την Ευρώπη είναι οι επενδύσεις στην ανάπτυξη κι η αντιμετώπιση της ανεργίας. Παράλληλα πρέπει να επιβληθεί σε όλη την Ευρώπη νομισματική πειθαρχία, ενώ θα αντιμετωπιστεί το ασφαλιστικό. Βάρος θα δοθεί στην τεχνολογική καινοτομία και την Παιδεία.

Η συνέντευξη συνεχίζεται

Πηγή :  Τα πράγματα !

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr