«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 2

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ

 
MOYSXOYRH_27012006
 
 
Πάρτε ένα καλό μάθημα όλοι εσείς που αντί να προσφέρετε στην πατρίδα και να τιμήσετε το Λαό που σας εξέλεξε, προτιμήσατε να κατακλέψετε το Δημόσιο χρήμα και να μεταφέρετε μυθικά ποσά σε offshore εταιρείες.
Πάρτε ένα καλό μάθημα όλοι εσείς που καταντήσατε την Ελλάδα μας σε αυτά τα χάλια.
Πάρτε ένα καλό μάθημα όλοι εσείς που ενώ παίρνετε αστρονομικές "αποζημιώσεις"...
δυσανασχετείτε να τις μειώσετε ΑΙΣΘΗΤΑ. 

NANA_MOUSKOURI (1)
Πάρτε ένα καλό μάθημα και όλοι οι υπόλοιποι που ενώ γνωρίζετε την οικονομική κατάσταση της Χώρας, ξεσηκώνετε τους οπαδούς σας σε πορείες, διαμαρτυρίες, απεργίες και κάνετε ότι μπορείτε να επιδεινώσετε τη κατάστασή της.
* Ας μιμηθούν -όσοι έχουν τη δυνατότητα- την μεγάλη αυτή Ελληνίδα που σε όλη τη ζωή της δόξασε και δοξάζει την Ελλάδα παγκοσμίως.
* Ας " βάλουν και αυτοί μέσα στη ψυχή τους την Ελλάδα και θα αισθανθούν κάθε είδους μεγαλείο"
*Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε !
Πηγή  :  EFENPRESS -on line news

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr