«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαρτίου 1

Γάμοι Ελεφάντων.....

elephants "Αν κάποιος έχει αντίρρηση για αυτόν τον γάμο ας μιλήσει τώρα, αλλιώς ας σιωπήσει για πάντα". Να κάτι που δεν πρέπει να πεις ή να σκεφτείς όταν στον γάμο υπάρχουν και ελέφαντες.

Ένας ελέφαντας διέκοψε γαμήλια τελετή στην Ινδία, προκαλώντας ζημιές ύψους 303.000 δολαρίων, τρελός από έρωτα για μια ελεφαντίνα.elephantSex

Ο ελέφαντας ήταν μεταξύ των τριών που είχαν φέρει στην τελετή δύο πολιτικοί που πάντρευαν τα παιδιά τους στο Νέο Δελχί.

Όταν είδε όμως το αντικείμενο του πόθου, ξύπνησε το ζώο μέσα του (τρόπος του λέγειν) και άρχισε να.......

 

τρέχει σε κατάσταση αμοκ. Διέσχισε το γκαζόν όπου βρίσκονταν οι καλεσμένοι, πριν φτάσει στο πάρκινγκ. Εκεί πάτησε πάνω σε 20 αυτοκίνητα, τα οποία και ισοπέδωσε.

Τελικά, αφού διέλυσε και ένα φορτηγάκι της αστυνομίας, του έριξαν σφαίρα με αναισθητικό και έξι ώρες αργότερα κατάφεραν να τον θέσουν υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο ελέφαντας βρισκόταν σε περίοδο σφοδρής ερωτικής επιθυμίας, κάτι που συμβαίνει μια φορά τον χρόνο και γι' αυτό δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.

Πηγή  :  News  24/7

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. ετσι εγινε και στην ελλαδα!

    θελανε οι πολιτικοι να μας μαμησουνε και δεν τους σταματαγε τιποτα!
    εμ !φύση είναι αυτή! μπορείς να κάνεις και τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr