«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 10

Έγκλημα το "Βόρεια Μακεδονία". Αν απαιτείται σύνθετη ονομασία, να είναι "Νέα Μακεδονία"

από το blog "Προεδρική Δημοκρατία". Το taxalia και το Είμαστε και μείς Εδώ ! εγκρίνει το αρθρο και το βαθμολογεί με 10.
Κρατήστε το στο αρχείο σας, όπως και το ιστολόγιο, που το έγραψε.
Το «Βόρεια Μακεδονία» και οι ανεγκέφαλοι του ΠΑΣΟΚ.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές πως θα πρέπει να γίνει προσπάθεια ώστε πάση θυσία να αποφευχθεί ονομασία του κράτους των Σκοπίων που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία». Όμως παράλληλα είχαμε σημειώσει, πως αν αυτό τελικά δεν καταστεί δυνατόν, τότε να επιδιωχθεί με κάθε τρόπο η ονομασία «Νέα Μακεδονία» και εξηγούσαμε ένα σωρό λόγους για τους οποίους θα πρέπει να γίνει αυτό (Βόρεια Μακεδονία; Ποια είναι η Νότια Μακεδονία;). Μάλιστα είχαμε προτείνει, ότι σε περίπτωση μια τέτοιας εξέλιξης θα πρέπει......

εμείς να μετονομάσουμε την Περιφέρεια της Μακεδονίας σε Περιφέρεια Αρχαίας Μακεδονίας.

Φαίνεται όμως πως κάποιοι ανεγκέφαλοι στο ΠΑΣΟΚ, γλύφοντας το κόκκαλο της VISA και παρουσιάζοντας σαν πελώρια νίκη την άρση του εξευτελισμού της χώρας μας, έχουν ευθυγραμμιστεί πλήρως με τις υποδείξεις των ΗΠΑ και των εδώ ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, για την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία».

Επισημαίνουμε και πάλι, για όσους ακόμα δεν μπορούν να το κατανοήσουν πως η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» δεν θα λύσει προβλήματα μεταξύ της Ελλάδας και των Σκοπίων. Τουναντίον θα πολλαπλασιάσει τα προβλήματα, θα κρατήσει άσβεστες τις αλυτρωτικές  βλέψεις των Σκοπίων και τελικά στο μέλλον θα εμπλακούμε σε σύγκρουση, με την υποδαύλιση των άσπονδων φίλων μας και την πλήρη σύγχυση της παγκόσμιας Κοινής Γνώμης.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά πως, όπου υπήρξαν στην παγκόσμια ιστορία συνορεύοντα κράτη ή συνορεύουσες περιοχές με τις ονομασίες «Βόρειο» και «Νότιο», τελικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους άγρια.
Ρωτάμε όποιον έχει μυαλό να σκεφτεί: Γιατί άραγε οι Αμερικάνοι προτείνουν την ονομασία "Βόρεια Μακεδονία";;; και γιατί την αποδέχονται και τα Σκόπια;;;
Καημένη πατρίδα, από ποιους κυβερνιέσαι......

Υπάρχει άμεση ανάγκη για νέο Πολιτικό Σύστημα

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr