«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 10

Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε την αλήθεια Πρωθυπουργέ μου.

Τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι τζάμπα, ούτε και η VISA των ΗΠΑ. Όσο κι αν το κρύβουμε Πρωθυπουργέ μου αργα ή γρήγορα θα βγει στη φόρα. Και μακάρι να είναι κάποια αγορά όπλων ή αεροπλάνων ή κάτι τέτοιο. Πολύ φοβάμαι όμως ότι κάναμε πίσω σε “κάποιο” ή “καποια” από τα Εθνικά μας θέματα,

Δεν με πειθουν ούτε οι Διθύραμβοι των εφημερίδων για τη “στήριξη” Ομπάμα, ούτε η απόκρυψη όσων ελέχθησαν ή δεν ελέχθησαν. De Nihilo Nihil Fit έλεγαν οι αρχαίοι υμών λατίνοι, nothing comes from nothing οι συγχρονοι Άγγλοι και εκ του μηδενός ουδέν δημιουργείται οι Ίωνες φιλόσοφοι.

Δεν ξέρω πόση σημασία δίνεται ή πόσο καταλαβαίνετε τα Εθνικά μας θέματα. Πεθαινουμε από πείνα και δεν “τουρκεύουμε” ή “γερμανεύουμε” Πρωθυπουργέ μου. Μπορεί να μην το γράφουν οι εφημερίδες αυτό αλλά είναι γραμμένο σε όποιο blog διαβάσετε, “δεξιό” η “αριστερό”.

Πολύ θα θελαμε να μάθουμε την αλήθεια Πρωθυπουργέ μου. Εμείς Τι ΔΩΚΑΜΕ για την VISA?

ΥΓ: Εσείς οι κλέφτες και οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος … πως αισθάνεστε τώρα? Ξέρετε ποιοί είσαστε είτε έχετε “παραγραφεί” είτε όχι. Όλο κάτι περίεργα ρωτώ σήμερα ε?

Πηγή    aris53m

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr