«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαρτίου 22

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νέο Τεύχος

Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα κυκλοφορεί στα κεντρικά περίπτερα Αθηνών και Θεσσαλονίκης το νέο τεύχος (ν.3) της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, στο οποίο μεταξύ άλλων -ενδιαφερόντων ελπίζουμε- κειμένων μπορείτε να διαβάσετε:

-πολλά κείμενα και σχόλια για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα (Στ. Παπαθεμελής, Π. Ψυρίλλος, Χ. Αργυριάδης, Θ. Παντούλας κ.ά.),

-μια ρηξικέλευθη πρόταση για μεταφορά της πρωτεύουσας,

-μια ανάλυση για τις αρμενοτουρκικές σχέσεις (Θ. Μαλκίδης),

-σελίδες μνήμης για την 25η Μαρτίου, τον Γρηγόρη Αυξεντίου και τον Φώτη Κόντογλου (Π. Αβραμόπουλος), καθώς και σελίδες για το βιβλίο (Ι. Λιακοπούλου) και τον κινηματογράφο (Κ. Μπλάθρας).

Στα κεντρικά περίπτερα της επαρχίας θα βρίσκεται για λίγες ακόμη ημέρες το 2ο τεύχος του εντύπου μας.

Για όποια πληροφορία θέλετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας. Καλό Πάσχα.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ακολουθεί εικόνα του  3ου τεύχους  :

 

 

πολ. ενημέρωση 3

grenimerosi.wordpress. com

ΑΘΗΝΑ: Νικοδήμου 2, 10557, τηλ.: 210 3314314, 210 3314314 – fax: 3217771
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ερμού 55, 54623, τηλ.: 2310 268 333, 2310 268 333, fax: 262830

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr