«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 23

Θλιβερές εικόνες, θλιβερών ανθρώπων

 


Το Σαββατοκύριακο που πέρασε παρακολούθησα με μεγάλη θλίψη να γεμίζουν αίθουσες από θλιβερούς χειροκροτητές των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Δυστυχισμένοι κλακαδόροι έσπευσαν να δώσουν το κομματικό παρόν ευελπιστώντας σε μια μελλοντική ευνοϊκή μεταχείρισή τους από τον φεουδάρχη αρχηγό του κόμματος που υπηρετούν.
Είδα με απογοήτευση πολίτες αυτής της χώρας να….χειροκροτούν για τα "σκληρά" και "αναγκαία" μέτρα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ αλλά και για τη στήριξη τους από τον αρχηγό της ΝΔ.
Δεν υπάρχει ούτε ένας απ΄αυτούς που έσπευσαν να παίξουν το ρόλο του κλακαδόρου, χωρίς ιδιοτέλεια και σκοπιμότητα. Όλοι προσδοκούν σε ίδιο όφελος είτε σήμερα από το ΠΑΣΟΚ είτε αύριο από τη ΝΔ. Όλοι ευελπιστούν σε συναλλαγή για κάποια μικροεξυπηρέτηση από το φεουδάρχη.
Όλοι αυτοί είναι που συντηρούν το σάπιο και σαθρό πολιτικό σύστημα της συναλλαγής, της δοσοληψίας, του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας.
Όσο θα υπάρχουν κολίγοι που θα σκύβουν το κεφάλι μπροστά στον τσιφλικά ευελπιστώντας σε ένα ξεροκόμματο, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ.

Ο ραγιαδισμός και η υποτέλεια έχουν γίνει ένα με το σύγχρονο Έλληνα, είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε είτε όχι.

Πηγή :  Πολιτική πρόταση .

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr