«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 10

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ !

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιο Παπαθεμελή στην ομώνυμη ("Όλα Στη Φόρα") εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Κουμιώτη στο ραδιόφωνο του "e-Rock.gr". Σχολιάζοντας τα νέα οικονομικά μέτρα, εθνικά ζητήματα και το θέμα της ύπαρξης πετρελαίου στο Αιγαίο, ο κ. Παπαθεμελής, στην εξέλιξη της συζήτησης και ερωτηθείς σχετικά, πέταξε την "ΒΟΜΒΑ"...
Την εποχή της θητείας του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, όπως είπε, μετά από προσωπική του έρευνα, απέκτησε σοβαρά στοιχεία για τις τρομοκρατικές οργανώσεις, τα οποία, μετά την απομάκρυνσή του, δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ και από κανέναν.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Παπαθεμελής μίλησε για την τότε προσωπική του έρευνα ως Υπουργού και για τα ταξίδια που έκανε για την συλλογή των στοιχείων: "Όταν βρέθηκα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης δεν είχα τίποτα στα χέρια μου. Κανένα σοβαρό στοιχείο. Ξεκίνησα λοιπόν να επισκέπτομαι τις μυστικές Υπηρεσίες χωρών, ώστε να μου δώσουν ότι στοιχεία διέθεταν. CIA, KGB, Stasi, ακόμα και στη Συρία πήγα και στο Ισραήλ. Όπου μπορούσα να βρω μια χαραμάδα φωτός...".
Σε ερώτηση του Γιώργου Κουμιώτη, αν βρήκε όντως χρήσιμα στοιχεία απάντησε:  "Στοιχεία που άξιζαν την προσοχή μας βρέθηκαν στη Stasi, αλλά η έρευνα έμεινε στάσιμη επειδή αποχώρησα από το Υπουργείο. Το ίδιο ισχύει και για την KGB. Δυστυχώς, δεν δόθηκε συνέχεια...". Τόνισε μάλιστα πως τα στοιχεία που του είχαν δοθεί και αφορούσαν στον ΕΛΑ ήταν συνυφασμένα με ότι αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ενώ αυτά για τη "17Ν" όχι!!! "Η τρομοκρατία είναι Λερναία Ύδρα. Αν πιστεύεις ότι την εξάρθρωσες έχεις τελειώσει...".
Από τη συζήτηση όμως δεν μπορούσε να λείψει και ο σχολιασμός της οικονομικής κρίσης, την οποία αντιμετωπίζει η Ελλάδα, αλλά και των σκληρών μέτρων που ανήγγειλε η Κυβέρνηση. Όπως δήλωσε ο κ. Παπαθεμελής, "η χώρα αφέθηκε μόνη της να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των κερδοσκόπων, χωρίς την αλληλεγγύη και στήριξη της Ευρώπης. Τώρα μόνο και κατόπιν εορτής, γίνεται προσπάθεια να υπάρξει  πραγματική οικονομική ένωση. Αν και κατά τη γνώμη μου είναι δύσκολο, μιας και πρέπει να περάσει από τη γνωστή Συνθήκη της Λισσαβόνας...". Συμπλήρωσε μάλιστα λέγοντας πως: ....

"Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να δείξουν τα δόντια τους στους κερδοσκόπους αυτόνομα. Αλλιώς θα συρθούμε σε μια καταστροφική πορεία που θα πλήξει και το ευρώ...".
Επιπροσθέτως, δήλωσε πως η Ευρώπη "χαϊδεύει την Τουρκία, όπως όμως και οι Κυβερνήσεις μας. Όλοι κάνουν τα στραβά μάτια μετά τη συμφωνία του Ελσίνκι και ας παραμένουν οι γείτονές μας προκλητικοί. Και ας είναι ακόμα κατοχική δύναμη στην Βόρειο Κύπρο. Σε μια χώρα που αποτελεί ευρωπαϊκό έδαφος και κανείς τους δεν κάνει τίποτα!... Την ίδια ώρα, για παράδειγμα, που η FRONTEX καταγράφει και εντοπίζει τις εισβολές μεταναστών από την Τουρκία, η ίδια η Τουρκία προσβάλει την FRONTEX, προχωρώντας σε αναχαιτίσεις των ελικοπτέρων της. Τι κάνει η Ευρώπη; Τίποτα. Αποσιωπά εντελώς αυτή την κατάσταση...".
Σε αυτό το σημείο ο Γιώργος Κουμιώτης ρώτησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης για την ύπαρξη πετρελαίου στο Αιγαίο. "Η αλήθεια έχει αγκάθια. Το έχετε γράψει παλαιότερα σε βιβλίο σας κ. Πρόεδρε. Αληθεύει, λοιπόν, πώς υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο;". Ο κ. Παπαθεμελής απάντησε: "Είναι βέβαιο. Έπρεπε ως χώρα να έχουμε προχωρήσει στο θέμα αυτό και όχι υπό την απειλή της Τουρκίας να κάνουμε πίσω. Η επίσημη Ελλάδα το ξέρει ότι έχουμε πετρέλαιο. Δεν μπορεί να συνεχίσει λοιπόν να σιωπά και να αδρανεί. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει δυναμικά με αυτό το θέμα, λόγω της αρρώστιάς του όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις κινήσεις του...".

Πηγή :  www.e-rock.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr