«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 2

Έρχεται νέο κύμα απεργιών και αντιδράσεων

 

Κλείνουν και τα περίπτερα ! Ξανακλείνουν οι Εφορίες, απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Με αφορμή τον 14ο μισθό, που όλα δείχνουν πως θα «κοπεί».
Ποδαρικό κάνουν και πάλι οι εργαζόμενοι στις Εφορίες , που κατεβάζουν… ρολά την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη 8 και 9 Μαρτίου. Την απόφαση έλαβε η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ/ΔΟΥ σε έκτακτη συνεδρίαση αντιδρώντας στην εισοδηματική πολιτική για το 2010....
Έτοιμη να προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις εφόσον ο διάλογος που έχει με όλους τους φορείς «αποδειχτεί ατελέσφορος» δηλώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μισθωτών Περιπτέρων Αναπηρικών Κυλικείων και Καπνοπωλών, που αποτελείται από τα Σωματεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά (Αγια Τριάς), Πάτρας, Μεσσηνίας, Ηρακλείου Κρήτης, Πρέβεζας, Ρεθύμνου, Λασιθίου, Κομοτηνής και Κερκύρας.
Ακόμα, η ομοσπονδία …..

σημειώνει στην ανακοίνωσή της, για πολλοστή φορά, ότι επιπλέον φορολογικά μέτρα - είτε Φ.Π.Α., είτε αύξηση ειδικού φόρου κατανάλωσης - που μειώνουν περαιτέρω την κερδοφορία, δεν τα αντέχει ο κλάδος των περιπτερούχων.
«Άδικα και αντικοινωνικά μέτρα» χαρακτηρίζει τις αποφάσεις που ετοιμάζεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.
Αν ισχύσουν τα μέτρα η κυβέρνηση θα ανοίξει έναν πόλεμο ο οποίος δεν πρόκειται να εξαντληθεί μόνο με μια 24ωρη απεργία ή ένα συλλαλητήριο και αυτό θα ανεβάσει την ένταση και την πυκνότητα των κινητοποιήσεων σε διάρκεια χρόνου.
«Μέτρα που δυσκολεύουν την ζωή του εργαζόμενου δεν μπορεί να είναι δίκαια»αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας οικοδόμων, Γιάννης Πάσουλας.
«Είναι μέτρα τα οποία εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου προαποφασισμένα κι εμείς ετοιμάζουμε τις κινητοποιήσεις μας αρχικά με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας», τονίζει χαρακτηριστικά.
«Δεν έχουμε από το να βγούμε πάλι στους δρόμους εξοργισμένοι» αναφέρει ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος της ΟΛΜΕ. «Με αυτά τα μέτρα θίγεται ο κλάδος μας και από φτωχοί θα γίνουμε ακόμα φτωχότεροι», επισημαίνει.
«Έχουμε το μεγάλο πρόβλημα της ρευστότητας και των ακάλυπτων επιταγών και τώρα η κυβέρνηση έρχεται να μας ρίξει άλλο ένα αγκάθι που λέγεται αύξηση του ΦΠΑ», δηλώνει o Παναγιώτης Γαλανόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας βιοτεχνών Ελλάδας.
Ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις και βιοτεχνίες θα κλείσουν, ενώ θα συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις που ενδέχεται να γίνουν μαζί με τις άλλες Ομοσπονδίες και συνδικάτα.
«Κινητοποιήσεις και απεργίες είναι αυτό που θα λάβει η κυβέρνηση αν αποφασίσει να λάβει αυτά τα μέτρα» δηλώνει ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λιμένος Πειραιά.

Πηγή  :  ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr