«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

O ΣΥΝ για ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΕΡΙ ΑΡΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY TMHMATOΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝSYN

 

Το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του ΣΥΝ με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου για άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο σχολιάζει.

Σε μια επίδειξη απίστευτης κυνικότητας ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κύριος Πάγκαλος, δηλώνει ότι στο υπό εξέταση σχέδιο αναδιάρθρωσης του Δημόσιου τομέα πρόκειται να γίνει σφαγή υπηρεσιών, με ταυτόχρονη άρση της μονιμότητας των εργαζομένων σε αυτές. Αν μια θέση στο Δημόσιο καταργηθεί ,τότε παύει να ισχύει η μονιμότητα.

Η λογική των αγορών , περί συρρίκνωσης του Δημόσιου τομέα έως στραγγαλισμού του αλλά και της ταυτόχρονης άρσης της μονιμότητας στον Δημόσιο τομέα διαπνέει τις δηλώσεις του κυρίου Πάγκαλου.

Αυτοί που διόρισαν γενιές και γενιές υπαλλήλων στο δημόσιο με μοναδικό κριτήριο την κομματική τους ένταξη ,οι ίδιοι σήμερα θέλουν να περιορίσουν την έκταση του σπάταλου Δημόσιου, να άρουν μονιμότητες , να καταστρέψουν ζωές, ανοίγοντας ταυτόχρονα λεωφόρους διάλυσης των εργασιακών σχέσεων στον ιδιωτικό τομέα.

Θα ήταν πιο έντιμο........

κύριοι της κυβέρνησης αυτά που τώρα από θέση ισχύος χωρίς ντροπή αποφασίζετε και διατάζετε να τα εκθέτατε στο προεκλογικό σας πρόγραμμα και να ζητάγατε με καθαρό τρόπο την στήριξη αυτής της πολιτικής από τα σημερινά θύματά σας.

Να θυμίσουμε ότι η αναθεώρηση του συντάγματος απετράπη την τελευταία στιγμή με την δυναμική αντίδραση των δυνάμεων της αριστεράς και την αντίθεση της στο άρθρο 16,με την τότε κυβέρνηση και την τότε αντιπολίτευση να έχουν ταχθεί υπέρ της αναθεώρησης των άρθρων 103 και 104 του συντάγματος με προφανή στόχο την άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο.

imagesCAXAA8QB Τα υπαρκτά προβλήματα δυσλειτουργίας του Δημόσιου Τομέα και τα προβλήματα γραφειοκρατίας αντιμετωπίζονται με εκσυγχρονισμό και αποτελεσματικότητα και όχι με σφαγή ανθρώπινου δυναμικού.

Η απάντηση των εργαζομένων δεν μπορεί να είναι άλλη από την συσπείρωση και την δυναμική αντιμετώπιση αυτών των πολιτικών.

Η αριστερά θα είναι πάντα και σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων και της κοινωνίας που αντιστέκεται στην νεοφιλελεύθερη λογική των αγορών και του ανεξέλεγκτου κέρδους.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 23 /02/2010

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr