«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 1

ΑΙΣΧΟΣ ! Καπήλευση ΗΡΩΩΝ ντροπή μας !

Γράφει ο  Περίοπας.
Το Σαββάτο βράδυ έλαβε χώρα μια συγκεντρωση  στην Αθήνα  στη μνήμη των Πεσόντων παλληκαριών μας πριν 15 χρονια στα Ιμια.Την οποια είχαμε και μεις σαν πρώτο ποστ εδώ μέχρι το πρωϊ εκείνης της μερας.Καθώς οι υποχρεώσεις μας κρατάν μακρυα απο την Αθηνα δεν είμασταν εκει παρόλο που το θελαμε,και οπως αποδειχτηκε ευτυχως για μας,οπως θα δειτε στη συνεχεια.Θα θελαμε ωστόσο να dentrepese βρισκομασταν αναμεσα στους συγκεντρωμενους για να καταγραψουμε αντιδρασεις,αισθηματα την "αισθηση" του να εισαι ενωμενος σαν γροθια μαζι με αλλους και για να τιμησουμε με την ευκαιρια ολα τα παλληκαρια μας που πεσανε εκτελοντας το καθηκον για να ζουμε εμεις υπολοιποι (λεμε τωρα) καλυτερα.Πολλα ειναι αυτα που βασανιζουν την κοινωνια μας σημερα : ανεργια,οικονομια,απεργιες,μεταναστευτικο,λαϊκη δραση & αντιδραση,κυβερνητικες εξαγγελιες,παραπληροφορηση απο τα ΜΜΕ(τωρα τελευταια απλωσαν τα πλοκαμια τους και με μπλογκς  στον ιστο),Δεν θα ηταν κακο να αφιερωσουμε και λιγο χρονο στην μνημη αυτων των Ηρωων.
Τελικα η συγκεντρωση ελαβε χωρα χωρις εμας αφου λογω αποστασης δεν ηταν δυνατο για μας.Αποκομμενοι και απο τον ιστο κατα το Σ/Κ η μονη πληροφορηση μας ηταν οι εφημεριδες και τα καναλια.Το βραδυ της κυριακης και αφου βρηκαμε τροπο να μπουμε στο δικτυο εκει που ειμασταν,ειδαμε ενα ποστ διαμαρτυριας σε καποιο μπλογκ.Φωναζε και ωρυοταν για τα.......


καναλια οτι δειχνουν συγκεντρωσεις δεκα ατομων,και οτι αυτην με ελαχιστες εξαιρεσεις την "θαψανε".Και ειχε και video απο οπου οπως ελεγε θα βλεπαμε το πληθος κοσμου που εδωσε το παρον.Και συνεχιζε να καταφερεται το ποστ εναντιον ολων που το περασαν στα ψιλα τους ή και καθολου.Καθως δεν ειχαμε δει τιποτα εως τοτε απο το θεμα πουθενα ,διναμε δικιο στην διαμαρτυρία του συντακτη.Το video ηταν στο YouTube και πηγαμε να το δουμε! Ωωω! της βλακειας μεγαλοπρεπεια,Ωώώ! της ηληθιοτητρας ολων μας ορθανοιγμα των πυλων μας.Η μετριότητα των εκαστοτε κυβερνητικων ταγων και σερβιτορων της παγκοσμιοποιησης που επετρεψε να συμβαινει αυτο το αισχος.
Σε πρωτη "μουρη" μιας εκδηλωσης προς τιμην ηρωων μας ,διπλα στη κυματιζουσα γαλανολευκη να υπαρχει τι? Η    ΣΒΑΣΤΙΚΑ !!!!!!    Το καταπτυστο συμβολο ολων των αιωνων ,η σημαια των σφαγεων της ανθρωποτητας.Κι ας ηταν καποτε "δικο" μας συμβολο,η χρηση του απο "αυτους" στον Β.Π.Π. το μαγαρισε.Ακομη περισοτερο το μαγαρισαν αυτοι που τοχαν περιβραχιονιο και τα αυτοματα στα χερια πολυβολουσαν τους αοπλους ελληνες με τη Γαλανολευκη στα χερια διαδηλωναν ,στους ιδιους δρομους πριν απο 65 χρονια.Ντροπη αισχροι ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ,να πατε να κρυφτητε στα υπογεια της "Μερλιν" ,να φυλαξετε εκει τα αυγα σας να μην σπασουν.Επιτροπες Εθνικης μνημης ,Χρυσες Αυγες και ολο το νεοναζιστικο στρατοπεδο,τι δουλεια εχουν μαζι με την γαλανολευκη???Πως επιτρεπουμε η αγνη πατριωτικη συνειδηση μας να καπηλευεται απο αυτους και να προσβαλλει βαναυσα το συνολο των Ελληνων??Δεν ξερω αν ηταν πολλοι ή λίγοι αυτοι που ειδα να ακολουθουν,ηταν αρκετα πολλοι θα ελεγα.Δεν αντεδρασε κανεις στη σβαστικα???Δεν υπηρχε αναμεσά τους κανείς πληροφορημενος πατριωτης??Τοσοι πολλοι παραπληροφορημενοι πως εγιναν??Ποιος ευθυνεται για αυτο??Θα μπορεσει κανεις μας να απαντησει??Δεν νομιζω,οι ταγοι μας που μετατραπηκαν σε μανατζερς των επιδοτουμενων προγραμμάτων τους θα γβαλουν το σκασμο.Οι ιδιοι που καινε την σημαια μας ,προχθες βγηκαν απροκαλυπτα μαζι με τη δικη μας και βαλαν το αισχρο συμβολο τους διπλα.Ενας δε μιλησε οταν μας την καιγαν,δεν θα μιλησουν και τωρα...
Το κρατος ενδιαφέρεται μονο να μαζεψει λεφτα,απο τοτε που γιναν τα γεγονοτα των Ιμιων φυσικα το κρατος ειναι αυτο που πρωτοστατει στην συγκαλυψη της αληθειας.Αλλα να τα αποτελεσματα αυτης της συγκαλυψης,αφεθηκε ελευθερο το πεδιο να βγαινουν ολα αυτα τα ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ κακομοιρα που μονο οταν ειναι πολλοι μαζι κανουν τραμπουκισμους και χτυπανε κοσμο,να καπηλευονται τους αγωνες του Εθνους και τους τιμημενους νεκρους μας αυτοκλητοι υπερασπιστες ιδεωδων με την ανοχη του κρατους.Αισχος  ,αισχος για ολους μας,για τα ΜΜΕ τις εφημεριδες και τα μπλογκς μας ακομα,που δεν διαμαρτυρήθηκε ακομη κανεις ,και δεν ειδε το θεμα στη σωστη του διασταση.Αλλα βεβαια αλλους τους καιει το μεταναστευτικο,αλλους οι "πορδες" του Καλλικρατη,αλλους να εξασφαλισουν προσθετους πορους και επιδοτησεις προγραμματων για την παιδεια,που μονο η Παιδεια δεν τους κοφτει ,και ολους μαζι τους ενδιαφερουν οι πωλησεις και τα "κλικ" τους,ποιος να ασχοληθει με αυτα.......
Και ποιος φερει την ευθυνη τελικα για αυτο το χαλι?Παλι οι κυβερνητικοι παραγοντες ,που αυτο το βιολι των διαφορων θεματων που ταλανιζουν και απασχολουν τον λαο μας αφηνεται επιτηδες να σερνεται και να διχαζει τις οποιες φωνες διαμαρτυριας.Και οταν δεν υπαρχουν θεματα τα εφευρισκει και τα πλασσαρει με τροπο.Να ποιά είναι η απασχόληση του Υπ.Τύπου και πληροφοριών,μόνο που ξεχάσαν να βάλουν το πορτραίτο του Γκαιμπελς κάπου από έξω. Αν αυτο δεν ειναι μια μονιμη προπαγανδα συσκοτησης του λαου μας απο τις κυβερνησεις μας τα τελευταια 50 χρονια ,ειναι μονιμη προπαγανδα απο εξωτερικους παραγοντες τουλαχιστον.Και οχι οτι μας εχθρευονται σαν εθνος,σιγα μην σκασουν για το παρελθον και την ιστορια μας,για τα μπικικινια γινονται ολα.Δεν θα σας βαλω το video απο την εκδηλωση μνημης,αηδηαζω και στη σκεψη μονο οτι θα φανει η σβαστικα εδω μεσα,θα σας βαλω κατι αλλο πολυ καλυτερο που "ειδε" το φως τη μερα που ξημερωσε μετα τα Ιμια  31 Ιανουαριου 1996 και αν και "παλιο"  αρκετα προφητικο.


buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

14 σχόλια:

  1. Πού την είδες τη σβάστικα, ρε μεγάλε, και δεν την είδαμε εμείς; Δεν ντρέπεσαι να παραπληροφορείς έτσι όποιον δυστυχισμένο πέσει τυχαία πάνω στην ανάρτησή σου, ανύπαρκτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λιγο φιλε "ΑΝΩΝΥΜΕ",εχε υπομονη....Δεν ηθελα να βαλω εδω μεσα σβαστικες αλλα αφου με προκαλειτε θα το υποστω.Θα εχετε φωτο σε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε τόσο "σε λίγο" μπορώ να σου βάλω χιλιάδες σβάστικες σε όποια φωτό θες. ΔΕΝ υπήρχε, μεγάλε. Τζάμπα ζορίζεσαι και "οργίζεσαι" και θα γίνεις ρόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ικανοποιημενος ΑΝΩΝΥΜΕ ????ΣΟΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.Παρε και τα παρακατω λινκ για να "δεις" τα συμβολα του ναζισμου με τα παρακλαδια τους τη χρυση αυγη.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_symbolism#Gallery

    http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysi_Avyi#History

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρε και ενα μικρο δειγμα νοοτροπιας :
    RESPECKT APO KIPRO
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ..ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ......
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ..
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ -ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    lol ti laos mazeutike fetos re. panw apo
    5.000 tous kovw. h fasistikh propaganda twn "dhmokratikwn" MME
    giati elege alla?
    tetoia mounopana einai
    fwtia kai tsekouri
    file mou eimoun k egw ekei....
    eimastan sigoura 5.000 kai bale....
    alloste fainetai k sto binteo....
    ase tous na pistevoun k na lene oti 8eloun...
    EMEIS ERXOMASTE KAI EIMASTE XILIADES!!!
    8A 3ANAGYRISOUME K 8A TREMEI H GH!


    ΚΑΙ ΕΝΑς ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ !!!!

    meshuggener667 (6 hours ago) Show Hide +1 Marked as spam
    Reply πολυ ωραια κινηση παιδες!παντα τετοια!!!
    Να με συμπαθατε,αλλα να ελειπαν και οι σβαστιγγες...
    η Γαλανολευκη ειναι υπερ-αρκετη!
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι, Περίοπα, δεν είμαι ικανοποιημένος. Από την στιγμή που είσαι ανίκανος να ξεχωρίσεις την σβάστικα από τον μαίανδρο και πας να κακοχαρακτηρίσεις δόλια ένα ξεκάθαρα ελληνικό σύμβολο, που υπάρχει σε κάθε τουριστικό μαγαζί της χώρας, είσαι τραγικά γελοίος. Άντε άραξε στον καναπέ και το πληκτρολόγιό σου και ψάξε καλύτερες δικαιολογίες την επόμενη φορά που θα βγουν οι αποφασισμένοι Έλληνες στους δρόμους. Όχι Περίοπας, παπάρας περιοπής είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θελατε να ειστε σωστοι,τουλαχιστον για την εκδηλωση να βαζατε τον μαιανδρο σας σε ενα ασπρο φοντο με μπλε το σχημα που ειναι και Ελληνοπρεπες και σε ολη την Ελλαδα και οχι αυτο το κοκκινο με μαυρο που παραπεμπει αμεσα στη Σβαστικα και τους ΝΑΖΙ φανερους και κρυφους, ΕΙΝΑΙ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ,και αν εσυ δεν εισαι ναζι τοτε εισαι παραμυθιασμενος απο αυτους.Με τους οποιους συμφωνω σε πολλα,αλλα με αυτο το συμβολο...μακρια.Αλλα δεν φταινε και αυτοι το μπουρδελλο το επισημο κρατος και η προσπαθεια του να κρυψη την αληθεια για τοτε φταιει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να μην τρέφεις αυταπάτες, την γράφουμε την άποψή σου περί "σωστού". Εμείς είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που μάχονται, οι ΜΟΝΟΙ που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ εμπράκτως, οι ΜΟΝΟΙ που οργανώνουν πορείες Ελλήνων στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ποντίκια που φοβούνται μην χαρακτηριστούν "φασίστες/ναζί/ρατσιστές" κλπ χαριτωμένα απ' αυτούς που καταστρέφουν την Ελλάδα και που προτιμούν να κατηγορούν εμάς, δεν τ' αναγνωρίζουμε ως συνειδητοποιημένους Έλληνες αγωνιστές. Είναι μαλθακοί καλοζωισμένοι αστοί με "καθώς πρέπει" πατριωτικού τύπου διαδικτυακές "ανησυχίες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω τουλαχιστον ,δεν σας κατηγορησα για τιποτα.Οπως και γω δεν ξεχνω ΤΙΠΟΤΑ και με ΤΙΠΟΤΑ.Εχω "φαει"κραξιμο" και απο τους αλλους,και τους παρααλλους και απειλες.Δεν θα με κανει κανεις να σταματησω να λεω τη γνωμη μου.Κι αν καταφερνα να ημουν και γω στην Αθηνα προχθες,θα ειμουνα και γω μπροσταρης παρασυρμενος απο τον παλμο και τον κοσμο.Αλλα επαναλαμβανω αυτο το κοκκινο ρε παιδια....μη!!! διωχνει κοσμο.Διαβασε και το προηγουμενο αρθρο μου για να καταλαβεις.Οπως και το το τι εγραψα πριν μια βδομαδα,και μου τα χωναν οι αριστεροι και οι φαιοκοκκινοι σε αλλο μπλογκ που εγραψα για την Πανορμου.Τεσπα αντε καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 32.APELLIS είπε
    Φεβρουαρίου 2, 2010 στο 10:08 πμ
    “ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΒΑΣΤΙΚΕΣ! ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ!”

    Συμφωνώ και ερωτώ: Είναι ή δεν είναι η Χρυσή Αυγή κόμμα; Γιατί, λοιπόν δεν ήρθαν με την ελληνική και μόνο σημαία, άντε και με την βυζαντινή, αλλά προτίμησαν να αναρτήσουν ολόκληρο πανώ με τα διακριτικά τους στην κεφαλή της πορείας, καπελώνοντας όλους τους πατριώτες που ακολουθούσαν ανύποπτα και που η μόνη τους επιθυμία ήταν να παραστούν και να αποδώσουν τιμές στους θυσιασθέντες; Δεν θα έπρεπε να μην υπάρχει καμμία κομματική ή έστω πολιτικής οργάνωσης σημαία;
    Το βίντεο το είδα, είναι όπως τα λέει ο Περίοπας. Όμως σίγουρα οι περισσότεροι που πήγαν εκεί δεν ήταν χρυσαυγίτες, διότι αυτοί δεν έχουν τόσο κόσμο. Η Χρυσή Αυγή καπηλεύεται το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων και προσφέρει κάκιστη υπηρεσία στα εθνικά μας ζητήματα.
    Ο ελληνικός μαίανδρος δεν έχει αυτό το σχήμα, είναι παραποιημένος σκόπιμα για να θυμίζει σβάστιγγα. Όταν το είδα, αποφάσισα να μην έρθω, ενώ θα το ήθελα. Πιστεύω, ότι αν σταματήσει αυτή η “φάμπρικα” του “πατριωτισμού”, πολλοί περισσότεροι Έλληνες θα συμμετείχαν, ορμώμενοι από τα πατριωτικά, αλλά όχι από τα νεοναζιστικά τους αισθήματα. Τελικά η χρυσή αυγή, πετυχαίνει να αποσυντονίζει την παλλαϊκή διαμαρτυρία, περισσότερο και από τους αντίστοιχους απάτριδες του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο μέσος Έλληνας στέκεται αμήχανα ανάμεσα στους δυο τους και δεν γνωρίζει με ποιο τρόπο η φωνή του θα ακουστεί αλλά και θα παραμείνει ακαπέλωτη. Είμαι βέβαιος, πάντως, ότι υπάρχουν και αγνοί πατριώτες μέσα στη χρυσή αυγή που όμως είναι παραπλανημένοι…
    Πάνω από όλα η Ελλάδα. Όταν το καταλάβουμε θα είναι πολύ αργά. Προς το παρόν 70 σχόλια βλέπω και αυτά αδελφοκτόνα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Περίοπα. Δημιούργησες ΚΑΘΑΡΣΗ από ζιζάνια και ΓΕΦΥΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ανάμεσα σε τίμιους ανθρώπους με αυτό το ποστ...
    Δεν είχα πάρει χαμπάρι μέχρι χθες ότι είχες κάνει και ποστ στο μπλογκ σου - σόρυ γι' αυτό...
    Λοιπόν, ΟΠΟΙΟΣ έχει ΓΝΗΣΙΟ πατριωτισμό ας δει την ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ των "θέσεων της Χρυσής Αυγής " που έκανε ο φίλος σχολίαστής στο μπλογκ μου "Αιρετικός", που υπηρέτησε θητεία στην αεροπορία και ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με θέματα Αμυνας, κλπ.
    Οπότε...
    δείτε το σχόλιο εδώ (με αποσπάσματα Θέσεων της Χρυσής Αυγής) και... ΙΔΙΩΣ τα επόμενα 2 του "Αιρετικού".
    )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιπλέον... προσωπικά νομίζω ότι ο "Αιρετικός" σου οφείλει μια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ που σε... παρεξήγησε στην αρχή, αλλά... ΗΔΗ επανόρθωσε σε άλλο σχόλιο λέγοντας
    Πραγματικά ο Περίοπας φέρθηκε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! Ξηγήθηκε ΠΟΛΥ παλικαρίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή ακούστηκε και κάτι περί "απάτριδων του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιεξουσιαστικού χώρου", θα ήθελα να πω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ έτσι τα πράματα. Προσωπικά δεν ανήκω ΟΥΤΕ στο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΥΤΕ στο ΛΕΓΟΜΕΝΟ "αντιεξουσιαστικό χώρο" (όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα) αλλά δηλώνω ΤΟΣΟ αριστερός ΟΣΟ ΚΑΙ αντιεξουσιαστής. Οσο για το "άπατρις", νομίζω ότι το θέμα είναι ΑΝ νοιάζεται κανείς για τη χώρα του. Αν -τώρα- νοιώθει "άπατρις" είναι άλλο θέμα. Προσωπικά νοιώθω ΠΟΛΥ κοσμοπολίτης διότι έζησα επί μακρόν στο εξωτερικό. Με κάνει αυτό "ανθέλληνα"? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Ισα-ίσα, με κάνει να ενδιαφέρομαι ΠΟΛΥ περισσότερο για τη χώρα μου, διότι ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ δεδομένο ότι συμφωνούν και όλοι οι άλλοι μαζί μου (αφού έζησα ανάμεσα σε ξένους).

    Ας ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ τις αδελφοκτόνες ταμπέλες λοιπόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr