«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 27

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 7.00 μμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΜΙΩΝ ΟΔΟΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !

%CE%B9%CE%BC%CE%B9%CE%B1 2010

Επειδή δεν υπάρχουν κολλητοί στα ΜΜΕ, ούτε επιδοτήσεις για να διαφημίζονται οι εκδηλώσεις των Ελλήνων
ο μόνος τρόπος για να ενημερωθεί ο κόσμος είσαστε εσείς, εμείς...όλοι μας...

Πηγή : Greek Alert

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου, αδελφέ μου. Χαθήκαμε λιγάκι, αλλά αυτό το διάστημα έχει πέσει μεγάλος... φόρτος. Εννοείται ότι δεν ξεχνάω εκείνη την ωραία συζήτηση που είχαμε αρχίσει. Θα επανέλθω με την πρώτη ευκαιρία και θα σε ενημερώσω.

    Αυτό που ήθελα να σου πω τώρα είναι ότι ο Αιρετικός σε έχει λασπολογήσει άγρια στην καλύβα ψηλά στο βουνό, και μάλιστα σε συζήτηση όπου εσύ δεν έχεις λάβει μέρος. Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά, πριν τον ξεχέσω εγώ. Είναι εδώ:
    http://panosz.wordpress.com/2010/01/17/antisem/#comment-76370

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr