«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ

guilty600

Γράφει ο  αναγνώστης   Ghris  . 

Για ποιον λόγο ουδείς αναφέρεται στους εξοπλισμούς?

Ουδείς δημοσιογράφος.Ουδείς (επαγγελματίας)πολιτικός κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.Ουδείς  οικονομολόγος.Ουδείς πανεπιστημιακός..

Ουδείς χρυσοκάνθαρος εργατοπατήρ συνδικαλιστής.Ουδείς πολίτης.

Είναι πασιφανές και αντιληπτό από τον κοινό νου, ότι το δημόσιο χρέος του υποανάπτυκτου, ευτελούς και διεθνώς διασυρμένου κρατιδίου μας προέρχεται από τη .........

 

διάθεση των εξωτερικών δανείων και κατασπατάληση των μυθωδών αυτών ποσών σε κανόνια , αεροπλάνα και βαπόρια τα οποία απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν άνευ αδείας του ΝΑΤΟ.Εστω και για ασκήσεις. Χρυσοπληρωμένα για την δήθεν άμυνα της χώρας «καλλωπίζονται και συντηρούνται» νυχθημερόν για τις παρελάσεις – πασαρέλες και για τη «δημιουργική απασχόληση» των στρατευσίμων.

Είναι ο κυρίαρχος παράγοντας δημιουργίας χρέους:

10δις ετησίως για εξοπλισμούς Χ 30 χρόνια = 300δις .Σημ: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ 260ΔΙΣ. (πάντα σε ΕΥΡΩ)

Τα υπόλοιπα περί εξυγείανσης,ανάπτυξης,μισθών,συντάξεων,εξόδων από κρίσεις,ασφαλιστικού,υγείας πρόνοιας κλπ είναι ρητορείες και κενολογίες των εκάστοτε αρμοδίων, για εσωτερική κατανάλωση και εξαπάτηση των αφελών και μικρονοϊκών ψηφοφορίσκων της αποδομημένης και υπο αποσύνθεση ελλαδικής κοινωνίας.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr