«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29

Καταγγελίες «κρότου λάμψης ??

Αν δεν υπήρχαν μερικά μπλογκς, σήμερα… ειλικρινά θα υπήρχε πρόβλημα…
Χθες αναδημοσιεύσαμε (ίσως και πρώτοι! το… ) μια σοβαρή κατά την γνώμη μας είδηση που σήμερα την επανατοποθετούμε  με νεώτερα και στην  σωστή της βάση.
Διαβάσαμε απο το politis-gr    και συμπληρώνουμε αφού είναι γεγονός οτι το χρηματιστηριακό σκάνδαλο του Καταγγελίες «κρότου λάμψης»1999 είναι αυτό  που έκανε την μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου ακόμα και απο τη επανάσταση του 21.

Πήραν φωτιά εχθές το βράδυ τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο με την καταγγελία στην Βουλή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημ. Κουσελά , ότι ο προϊστάμενος της ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών διέγραψε πρόστιμο, ύψους 5.511.351.867 ευρώ, που είχε επιβληθεί στην χρηματιστηριακή εταιρία «Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ».

Το πρόστιμο στην χρηματιστηριακή εταιρεία, πουεμπλέκεται στο σκάνδαλο των ομολόγων σε βάρος των ασφαλιστικών ταμείων, επιβλήθηκε το 2007, διαγράφηκε τον Απρίλιο του 2008 και καταγράφεται στην έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον....

 

Ισολογισμό και Απολογισμό του Κράτους για το 2008.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ( τέτοιους γκαφαδόρους να έχουμε και τα πιάσαμε τα λεφτά μας) έκανε λόγο για ….σκάνδαλο και ζήτησε εξηγήσεις για το τι ακριβώς είχε συμβεί!!!!!

Η πραγματικότητα είναι ότι η υπηρεσία ειδικών ελέγχων εφήρμοσε, το 2007, διάταξη του κώδικα βιβλίων και στοιχείων, και απεφάνθη ότι οι συναλλαγές επί ομολόγων της συγκεκριμένης χρηματιστηριακής εταιρείας ήταν εικονικές.

Ο τότε προϊστάμενος της ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών επέβαλλε πρόστιμο ύψους 5,512 δισ. ευρώ στην εν λόγω χρηματιστηριακή εταιρεία.

Η «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή» κατέθεσε στη συνέχεια προσφυγή ζητώντας ακύρωση της εν λόγω αποφάσεως, η οποία, ωστόσο, χαρακτηρίστηκε αρχικά ληξιπρόθεσμη.

Κατά συνέπεια το παραπάνω ποσό των 5,512 δισ. ευρώ περιελήφθη ως έσοδο στον προϋπολογισμό του 2007.

Ακολούθως, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους απεφάνθη ότι η προσφυγή της χρηματιστηριακής εταιρείας ήταν έγκαιρη χρονικά με αποτέλεσμα το παραπάνω ποσό να αφαιρεθεί από τον προϋπολογισμό του 2007.

Μάλιστα της απόφασης του Νομικού Συμβουλίου προηγήθηκε ανάλογη απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία κατηγορηματικά χαρακτήριζε ως έγκαιρη χρονικά την προσφυγή της «Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ».

Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης ενώπιον του ανακριτή.

Αυτή την αλήθεια ενώ την γνώριζε ο υφυπουργός Οικονομικών κ.Φ. Σαχινίδη αρκέστηκε να δηλώσει λακωνικά  και διφορούμενα ,(αλλά πολιτικά ανήθικα) απλά ότι ….η υπόθεση είναι στον ανακριτή,  δίνοντας τροφή στα ΜΜΕ για το σκάνδαλο του αιώνα που ανακάλυψε ο Κλουζώ  Κουσελάς!!!

Τι άλλο θα δούμε και κυρίως  τι άλλο …θα υποστούμε!!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr