«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29

Είμαστε μια γροθιά!

Είμαστε μια γροθιά!
"Οι χώρες της ευρωζώνης πρέπει να ανταπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους σε ό,τι αφορά στο έλλειμμα και δεν μπορούν να διασώζονται από άλλα κράτη μέλη", τόνισε η υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, Christine Lagarde.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC και ερωτώμενη σχετικά με το εάν η ελληνική κρίση μπορεί να έχει αρνητική επίδραση και στην υπόλοιπη ευρωζώνη, η Lagarde τόνισε ότι "η ευρωζώνη είναι η ζώνη του ευρώ, επομένως είναι μια ενιαία νομισματική περιοχή.
Κάθε χώρα ξεχωριστά, η Γαλλία, η Γερμανία, η……

 

Ελλάδα, δεν είναι μόνη. Είμαστε υπόλογοι η μία στην άλλη", σχολίασε η Lagarde.
Σημείωσε ακόμη ότι η ευρωζώνη είναι η νομισματική ένωση που μας κρατά ενωμένους μαζί. "Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν υπάρχει σύστημα διάσωσης και θα πρέπει όλοι να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η χθεσινή φήμη για σχέδιο διάσωσης από τη Γαλλία και τη Γερμανία, βγήκε από μια επίσης γαλλική εφημερίδα, τη Le Monde. Και επίσης, η διάψευση ήρθε από πηγές του Reuters.

Οι σημερινές δηλώσεις της υπουργού, δεν μπορεί παρά να δημιουργούν κάποια αίσθηση, μετά και από τα χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα του Reuters, ότι η ΕΕ έχει στα σκαριά κάποιο σχέδιο βοήθειας.
Στο ίδιο μήκος κύματος και το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, καθώς σήμερα μέσω εκπροσώπου ανέφερε πως: " Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εξαιτίας της δημοσιονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και η έκδοση του ομολόγου αυτή την εβδομάδα έδειξε ότι η χώρα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στις κεφαλαιαγορές".
Η Γερμανία είναι βέβαιη ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει την σοβαρότητα της κατάστασης και ότι θα δράσει ανάλογα, επισήμανε ο Michael Offer, ενώ πρόσθεσε ότι και η Ελλάδα έχει την πεποίθηση ότι θα επιλύσει το θέμα, κάτι που θα καθησυχάσει τις αγορές.

Απο το  AxiaPlus

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr