«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28

Επιτέλους!Ας πάνε οι κλέφτες στη φυλακή

 

Χαρίστηκαν χρέη 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ από πρόστιμα προς την ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε στις 10 Ιουνίου 2008,  από τον τότε ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ!

Η αποκάλυψη έγινε πριν από λίγο στη Βουλή από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κουσελά και το επιβεβαίωσε με έγγραφα που κατέθεσε στα πρακτικά ο υφυπουργός κ. Σαχινίδης.

Αν είναι δυνατόν να χαρίζονται πρόστιμα δισεκατομμυρίων, τη στιγμή που ψάχνουμε ανά την υφήλιο ένα ένα τα ευρώ και με τσουχτερό επιτόκιο για να γεμίσουμε τα ταμεία για τους αγρότες,τις συντάξεις,τον Ο.Α.ΕΔ κλπ.

Η δικαιολογία της χαριστικής πράξης είναι τόσο αστεία και προκλητική συνάμα για τον κοινό νού:

ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ !!!

Αν είναι δυνατόν!  Τότε κι εμείς από αύριο να μην…..

πληρώνουμε κανένα πρόστιμο, να περνά η προθεσμία και να μάς χαρίζονται τα οποιαδήποτε ποσά.

Και σεις κύριοι του ΠΑΣΟΚ που τα καταγγέλλετε τώρα τότε που τα δις έκαναν φτερά που ήσασταν;

Εδώ και τώρα όμως αντί να κάνετε όλη αυτή την προκλητική συζήτηση στη Βουλή αλλάξτε το νόμο περί ευθύνης υπουργών!

Αφήστε ανεξάρτητη τη Δικαιοσύνη να βάλει τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος στη φυλακή επιτέλους.

Αν δεν πληρώσει έστω κι ένας οι κλοπές και οι χαριστικές πράξεις στους ημέτερους θα συνεχίζονται εσαεί.

Πηγή το πολύ καλό zeidoron

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr