«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαΐου 8

Γιατί Ρεπούση, Βορίδης, Γεωργιάδης και όχι Χρυσή Αυγή;

Ασφαλώς και δεν είμαι θιασώτης της Χρυσής Αυγής. Όμως χαμογελάω βλέποντας να έχουν φρίξει όλοι οι «δημοκράτες» και «προοδευτικοί» από την είσοδό της στο Βουλευτήριο. Όλοι οι «σοσιαλιστές», «προοδευτικοί» και «δημοκράτες» κατακεραυνώνουν τη Χρυσή Αυγή χωρίς να έχουν πει κουβέντα για την υποψηφιότητα της κ. Ρεπούση, η οποία κατόρθωσε να ..

λάβει εισιτήριο για τη Βουλή και, βεβαίως, δεν θα συνωστίζεται με άλλους 299 στην άνετη αίθουσα του Βουλευτηρίου.

Μόνον οι μακρυνοί πρόγονοί μας θα έχουν μείνει να συνωστίζονται στην προκυμαία της Σμύρνης για να επιβιβασθούν στα πλοία Άγγλων και Γάλλων που δεν τους πέταγαν στη θάλασσα, αλλά τους περίμεναν με ανοικτές αγκάλες για ένα ταξίδι αναψυχής στη μητέρα πατρίδα Οι αμόρφωτοι, οι ακαλλιέργητοι πρόγονοί μου που δεν τηρούσαν σειρά προτεραιότητος για να επιβιβασθούν με ευγένεια, τάξη και ασφάλεια στα φίλα πολεμικά σκάφη.

Διάβασα μικρός το υπέροχο βιβλίο του Γιάννη Καψή «Χαμένες πατρίδες» και αυτός είναι ένας πρόσθετος λόγος που εθλίβην τα μέγιστα όταν δεν άκουσα τον κ. Καψή να υψώνει τη φωνή του κατά της ανιστόρητης κ. Ρεπούση και του εσμού των εθνομηδενιστών που θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία ανάποδα. Εκτός και αν άλλαξε γνώμη ο κ. Καψής και είναι έτοιμος να ανασκευάσει και επανεκτυπώσει το βιβλίο του.

Η κ. Ρεπούση, λοιπόν, καλώς μπήκε στη Βουλή. Η Χρυσή Αυγή κακώς.

Ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης καλώς ξαναμπήκαν στη Βουλή, έστω και με άλλο κεραμίδι, ενώ κακώς μπήκε στη Βουλή η Χρυσή Αυγή.

Ο μόνος λόγος που αποδείχθηκε, κατ’ εμέ, χρήσιμη η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι ο εξής: απεκάλυψε ήδη το κόμμα αυτό πόσο πειθήνια όργανα του καθενός είναι τα παπαγαλάκια που εργάζονται στα ΜΜΕ. Εξηγούμαι: λίγο πριν εισέλθει στην αίθουσα, όπου θα έκανε δήλωση, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ένας body builder μπήκε φωνάζοντας «Εγέρθητι!» [μου θύμισε τους λοχίες που έδιναν το ίδιο παράγγελμα στον στρατό χρησιμοποιώντας τον ενικό της προστακτικής αντί του πληθυντικού «Εγερθήτε». Άσε δε που οι περισσότεροι είχαν ουσιαστικοποιήσει το ρήμα δίνοντας το παράγγελμα «Εγέρθητος»].

Πετάχτηκαν επάνω σαν ελατήρια οι περισσότεροι δημοσιογράφοι. Μερικές [γένος θηλυκού, το τονίζω] δεν σηκώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν για να δεχθούν τη μήνι του body builder, ο οποίος εξήγησε ότι έτσι κάνουν αυτοί εκεί, ότι πρόκειται για ένδειξη σεβασμού προς τον Αρχηγό, να μη μιλάει κανείς και ότι όποιου δεν του αρέσει να βγει έξω. «Σήκω-κάτσε», λοιπόν. Συνηθισμένα τα παπαγαλάκια από τις εντολές που τους δίνει το αφεντικό στην εφημερίδα ή στο κανάλι, ώστε να μεταδίδουν «απολύτως αντικειμενικά» όσες ειδήσεις επιτρέπεται να δουν το φως της δημοσιότητας, επειδή αυτό εξυπηρετεί τα αφεντικά.

Για τον δημοσιογράφο που φέρεται να έπαιρνε χρήματα από τον Άκη, τίποτε; Προσωπικά δεδομένα έχουν γίνει και τα προσωπικά δοσμένα; Είμαι περίεργος να μάθω ποιός είναι, για να θυμηθώ με πόση αντικειμενικότητα με ενημέρωνε για τα έργα και τις ημέρες του Άκη ως Υπουργού Εθνικής ΄Αμυνας. Μάλλον δεν θα πληροφορηθώ ποτέ το όνομά του, όπως δεν έμαθα τα ονόματα των δημοσιογράφων που επιχορηγούσε ο Χριστοφοράκος και διεγράφησαν με blanco από τα κατάστιχα της Siemens.

Μόνον τα ονόματα και οι φωτογραφίες των ιερόδουλων που έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία κυκλοφορούν ακόμη παντού. Οι ιερόδουλες που μας έχουν ξεσκίσει 30 χρόνια τώρα παραμένουν καλά κρυμμένες και χορτάτες στο παρασκήνιο.

Κύριοι «δημοκράτες», «προοδευτικοί» και «σοσιαλιστές» θα κάνετε κάποτε την αυτοκριτική σας, ώστε να αντιληφθείτε και σεις γιατί η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή; Α, να μην ξεχάσω. Και σεις εκεί στη ΝΔ που επιμένατε να διατηρείτε την κ. Γιαννάκου υπουργό και να μην αποσύρετε το βιβλίο τής κ. Ρεπούση. Την απέσυρε ο ελληνικός λαός, τον οποίον, όμως, περιφρόνησε για μία ακόμη φορά η τοσοΝΔούλα ανταμείβοντας την κ. Γιαννάκου με μία θέση στην Ευρωβουλή, όπου δεν υπάρχει σταυρός επιλογής για τον λαό.

Ο μόνος που δεν φταίει, λοιπόν, για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο είναι ο ελληνικός λαός είτε ψήφισε Χρυσή Αυγή είτε όχι. Θα αναλογισθείτε ποτέ τις ευθύνες σας κ.κ. πολιτικοί;

Σωτήριος Καλαμίτσης

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. βερυκιος η Βερυκω με τις ζαρτιερες κατα βαρβιτσιωτη και κατα ακη αλωνιζε στο ΑΜΥΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr