«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Απριλίου 28

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

20120428-031837.jpgΓράφει ο Πετροβούβαλος

Για συντομία Π.Π.Α.Ε.

Περί τη δευτέρα πρωϊνή σήμερα, παρακολούθησα σε κάποιο από τα βρωμοκάναλα ένα προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων .

Δύο συμπεράσματα :
> Η επικοινωνία του κινήματος μαθαίνει και αντεπιτίθεται. Όλο το σποτάκι βασίστηκε στο υλικό που γνωρίζουμε από το διαδίκτυο (και ιδιαιτέρως από μας και το Olympia.gr) και που είναι ξεκάθαρο, επιθετικό, Πατριωτικό και πειστικό. Ο Πάνος Καμμένος δίνει “ρέστα”, σε «πύρινα» αποσπάσματα από τους λόγους του στη βουλή, εξοπλισμένος με, την ανιδιοτελή γνώση που του προσφέρθηκε και τον τσαμπουκά του. (Θυμηθείτε γιατί τον κάναμε αρχηγό). Καθόλα επαγγελματική δουλειά που επικεντρώνεται στην αλήθεια και αντιπαρέρχεται το «θόρυβο», την αυτοπροβολή του κάθε πικραμένου και την αγωνία διαφόρων να βγάλουν «κρατικό μεροκάματο» την επόμενη μέρα.
> Οι εξηγήσεις που δοθήκαν στα κειμενάκια, εξόχως διαφωτιστικές, περιεκτικές και εύστοχες. Μια που είναι αδύνατο να εξηγηθούν τα πάντα στον περιορισμένο τηλεοπτικό χρόνο, αυτή η συμπληρωματική τεχνική μπορεί και οφείλει να καλύψει πολλά από τα κενά. Το ίδιο ισχύει και για το μονταρισμένο υλικό με τη μέρκελ και “άλλαι δημοκρατικαί δυνάμεις”.

Και δύο συστάσεις :

Νεόκοποι επαναστάτες του κινήματος που είδατε φως και μπήκατε, ΔΕΙΤΕ το σποτ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ και μάθετε όσα μπορείτε. Βασίστε εκεί τον προεκλογικό μας αγώνα. ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ το μήνυμά μας και μετά, αν τολμάτε, προδώστε το.
Φίλοι του Olympia.gr και της catakravgi.blogspot.com μη χαλαρώνετε την κριτική σας. Τη διαβάζουν και τη λαμβάνουν υπ’ όψιν. Κι αν δεν το κάνουν, ψυχανεμίζομαι πως θα μάθουν με οδυνηρό τρόπο τι εστί «Πνεύμα του Π.Π.».

ΓΕΡΑ!

Δέστε το παλαιότερο σποτ :

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr