«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Απριλίου 28

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Το προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο τέλος του δελτίου τύπου :

aneks_ellines ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

“ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ”

Από την Τρίπολη, συνεχίζοντας σήμερα τη προεκλογική πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Πελοπόννησο, ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Ο κ. Σαμαράς χθες για ακόμη μια φορά προχώρησε στη θεωρία των κέντρων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προκειμένου να μας παρουσιάσει ως νύφες σε ένα γάμο μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς είναι αυτός που έχει παντρευτεί τον κ. Παπανδρέου (εξάλλου ήταν παλιοί συμμαθητές και γνώριμοι) προκειμένου να τον γλυτώσει από την φυλακή, να τον γλυτώσει από τα ειδικά δικαστήρια, που θα πρέπει να οδηγηθεί για τον δρομο στον οποίο οδήγησε τη χώρα μας.

Είναι απόλυτα σαφές ότι εμείς δεν έχουμε παντρευτεί κανέναν, παρά μόνο τον ελληνικό  λαό. Με τον ελληνικό λαό βαδίζουμε και με τον ελληνικό λαό θα συνεργαστούμε. Γι' αυτό είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν μας κρατάνε ούτε με τις μαύρες σακκούλες της Siemens, ούτε με τις μίζες των υποβρυχίων και των αεροπλάνων.Το μόνο που μας κρατά είναι η Ελλάδα και το χαμόγελο των παιδιών μας.

Ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκαν μετά το πρώτο μνημόνιο ότι το 2012 αρχίζει η ανάπτυξη.

Ήλθε το δεύτερο μνημόνιο. Στο δεύτερο μνημόνιο υποσχέθηκαν ότι από τον Ιούνιο θα αρχίσει η ανάκαμψη.

Τώρα ανακοινώνουν νέα μέτρα 11 με 14 δις ευρώ. Ψελίζουν για τρίτο μνημόνιο.

Είναι ψεύτες και ουσιαστικά παίζουν το παιχνίδι των τραπεζιτών. Δεν πρέπει να τους πιστέψει πλέον ο ελληνικός λαός. Είναι επικίνδυνοι για τον τόπο. Είναι όργανα της νέας τάξης πραγμάτων, είναι όργανα των τραπεζών του εξωτερικού»

Δελτίο τύπου 28/4/2012     

Παρακολουθείστε το τηλεοπτικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων , φτιαγμένο απο Εθελοντές Ανεξάρτητους Ελληνες… Άρχισε να προβάλλεται απο χθές στα βρωμοκάναλα , μεταμεσονύκτιες ώρες , “πετσοκομμένο” , αφού “υποχρεούνται”  να  παρέχουν δωρεάν χρόνο βάσει των νόμων , σε όλα τα κόμματα  ! ! !        ΕΔΩ      ΟΛΟΚΛΗΡΟ  :

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr