«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 15

Ο Πάνος Καμμένος στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra3 14.3.2012-βιντεο


Ο Πάνος Καμμένος στο Αποκαλυπτικό Δελτίο με τον Άκη Παυλόπουλο, απαντάει για όλα τα τρέχοντα θέματα και καταθέτει άμεσες και εφαρμόσιμες λύσεις για τον απεγκλωβισμό της χώρας από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις.
Α Π Ο Σ Τ Ω Μ Ο Τ Ι Κ Ο Σ    χθες
στο EXTRA3 ο κ. Καμμένος.
Κάποιοι στο panel έμοιαζαν με παιδιά της 3ης Λυκείου, (που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα), να προσπαθούν να κολλήσουν στον τοίχο τον καθηγητή τους, υποβάλλοντας "έξυπνες" απορίες.....
κ. Καμμένε, χθες δείξατε σε όλη την Ελλάδα ότι, η κατάσταση ήταν και συνεχίζει να είναι στα χέρια των πλέον ακατάλληλων να τη διαχειριστούν. Θα σας πολεμήσουν βέβαια πολύ σκληρά......και καλώς να ορίσουν.

Οι πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταλάβει, δεν γνωρίζουν τον αγώνα σας εδώ και 2,5 χρόνια, δεν γνωρίζουν ότι αυτοδιαγραφήκατε από τη ΝΔ, γνωρίζουν πρέφα μία, τούρκικο σήριαλ και σώσε μας ΠΑΣΟΚ, αχ ΠΑΣΟΚ......και αχ Αντώνη....
Έρχεστε κ. Καμμένε να ξυπνήσετε τον τρομοκρατημένο Έλληνα και αυτό δεν τους συμφέρει καθόλου διότι, όλοι αυτοί σε λίγο δεν θα έχουν πουθενά να σταθούν σε όλη την Ελληνική επικράτεια....
Και δεν ήρθατε τώρα , τα λέτε πάρα πολύ καιρό , αλλά πολύ
λίγοι τα ξέρουν αυτά που λέγατε.
Που θα βρείτε τα λεφτά και που θα βρείτε τα λεφτά ρωτάνε όλοι.
Τι να κάνουμε κ. Καμμένε , συνηθίσαμε 2,5 χρόνια τώρα να "πηδιόμαστε" για να βρούμε τα λεφτά.
Συνηθίσαμε να φοβόμαστε τους νταβατζήδες .....
Κι όχι μόνον θα τα βρείτε τα λεφτά, όχι μόνον θα κοπεί ο βήχας της κερδοσκοπίας μέσα στην Ευρώπη, αλλά θα αξιοποιηθεί ανάλογα και ο ορυκτός μας πλούτος που θέλουν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ.
Να θυμίζουμε βέβαια ότι έχουμε λαμβάνειν και τις Γερμανικές αποζημιώσεις που θα ζητήσετε ανυποχώρητα.
Να τις θυμίζουμε κάθε φορά , κάθε μέρα, σε κάθε συνέντευξη. Να τις κολάμε με όλα, σαν τη Coca Cola.... Και σ' όποιον αρέσει κι όποιος αντέξει.
ΚΑΘΗΚΙΑ αυτό σας χρειάζεται.......
Έτσι θα σεβαστούν λιγάκι τον Έλληνα κι αν όχι όλους , τουλάχιστον τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ !
Χορέψτε τους στο ταψί.

Υποβάλλετέ τους στο μαρτύριο της σταγόνας όπως και αυτοί υπέβαλλαν ένα λαό επί 2,5 χρόνια.
Διότι, μέσα από τα λεγόμενά σας όπως τα κατάλαβα εγώ βέβαια, δεν τίθεται μόνον το θέμα της καταλληλότητας για κάποιους πολιτικούς αλλά και θέμα ποινικής ευθύνης για εσχάτη προδοσία......
Εδώ σοβαρεύει το πράγμα.
Δεν θα παλέψουν μόνον για τις εκλογές , αλλά και για την ίδια τους την ατομική υπόσταση.
Άντε λοιπόν, ας βάλουν τα δυνατά τους οι δεινόσαυροι.
Λυπήθηκα όμως τόσο πολύ από την παρουσία των ΝΔτων βουλευτών χθες το βράδυ και με τον Τράγκα και μετά.......
Τι θλιβερές παρουσίες Θεέ μου.....
Πράγματι είναι κάποιοι καλοί χρήστες του excel αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι, μπορούν να ορίζουν τη μοίρα ανθρώπων !
Ας περιοριστούν στην επιστήμη των μαθηματικών , των οικονομικών κι ας αφήσουν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ .
Κι επειδή μας βλέπουν και μας διαβάζουν αρκετοί φίλοι ΝΔτες , δεν θα ήταν κακό να τους θυμίσουμε ότι, το 30% των Ελλήνων που πίστεψε στη ΝΔ προέκυψε από τα δυνατά ΌΧΙ του Σαμαρά, ΌΧΙ μ' αντάρτικη φωνή κι αντάρα.
Δυστυχώς με τη συγκυβέρνηση αρχισε η....γαργάρα.
Παρά ταύτα ακόμη κάποιοι πιστεύουν στην πολιτική λύση της ΝΔ.
Πιστεύουν ότι, ο Σαμαράς αναγκάστηκε να αλλάξει πλεύση τώρα τελευταία επειδή, το ΠΑΣΟΚ έφθασε τα πράγματα στο απροχώρητο.
Αυτή η πίστη κάποιων ψηφοφόρων κρατάει όρθιο το οικοδόμημα της ΝΔ.
Να πάμε όμως λίγο πίσω ;
Να θυμηθούμε κάποιες εκπομπές του ΣΚΑΙ όπου, ο Πορτσάλτε (δεν θυμάμαι καλά ποιος ήταν) ισχυρίσθηκε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που υπήρχαν, ο Σαμαράς είχε ψιθυρίσει στο αυτί των Ευρωπαίων πως τα ΌΧΙ που τότε μας πούλαγε εδώ μέσα ήταν απλά ένα εργαλείο αντιπολίτευσης, δεν ήταν κάτι που το πίστευε και το εννοούσε.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ έσπευσε βέβαια να διαψεύσει τα πάντα.
Είχα ρίξει πολύ μπινελίκι τότε στον ΣΚΑΙ , αλλά ........ τι να πώ σήμερα μετά τις ηχηρές γαργάρες ;
Να συνεχίσω να είμαι θύμα ;
Αυτό το ποίημα για το σκάτωμα του ΠΑΣΟΚ και το αναγκαστικό ΝΑΙ Σαμαρά είχε γραφτεί από πολύ πριν.
Πάρτε το χαμπάρι.

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΝΟΥΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Κ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Ή REALITY SHOW? AΣ ΜΟΥ ΕΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΛΩΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΜΙΜΑΘΗΣ Κ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΙΛΑΜΕ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ Η ΝΔ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ Ή ΤΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικιο να εκνευριζεσαι φιλε και να φωναζεις( ΚΕΦΑΛΑΙΑ ) ;) , αλλα στα σχολια ειναι σωστο και επιθυμητο κατα το δοκουν του καθενος φυσικα να εκφραζομαστε χωρις φωνες και πολυ περισσοτερο με υβρεις..Τουλαχιστον εσυ δεν βριζεις αν και "αυτοι" δεν παιρνουν ουτε απο βρισιμο αλλα ουτε και απο σφαξιμο με ξυραφι...
    Εγω δεν ειμαι δημοσιογραφος αλλα σου απαντω σαν διαχειριστης του παροντος ιστοτοπου.Τωρα για δημοσιογραφια ,δεοντολογια και συμπεριφορα των μιντια τι να πω ; Πως εχεις αδικο ; Δεν μπορω αλλα και δεν εχεις...
    Παντως απο μας εξαρταται αν θα τους βλεπουμε/διαβαζουμε ολους αυτους και πολυ περισσοτερο απ την ικανότητά μας να ξεχωριζουμε και να φιλτραρουμε τις πληροφοριες απ την προπαγανδα τους με προσθετη αναζητηση απο παντου και επαληθευση οσο το δυνατον για αυτα που υποψιαζομαστε..
    ΥΣ. Η προπαγανδα των "ισχυρων" εχει απλωσει τα πλοκαμια της και μεσα στα μπλογκς και το διαδυκτιο..Εγω απο αυτο εδω το "βημα" εκφραζω τις προσωπικες μου αποψεις και οσες βρισκω να συμφωνω ,ενιοτε γραφω και μερικες αραδες οταν εχω κατι να προσθεσω η να πω στα γραπτα των αλλων..
    Ευχαριστω παντως που με τιμας με τις επισκεψεις σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr