«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 29

Σερραία εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο απέκτησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Λένε απ τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΣΕΡΡΩΝ.. μάλλον τους έτσουξε  ;)  αυτό !!! και θυμήθηκαν το Σύνταγμα  τώρα … :

 

Θυμίζουμε στην Σερραία εκπρόσωπο του νεοσύστατου κόμματος , ότι όπως ρητά αναφέρεται στα άρθρα του συντάγματος ( το οποίο η ίδια επικαλείται ) τα κόμματα αποκτούν νομιμοποίηση και υπόσταση , μόνο μέσα από την λαϊκή εντολή και ετυμηγορία , η οποία εκφράζεται στις εκλογές .Δεν προκύπτουν ούτε ως αποτέλεσμα προσωπικών διαφωνιών και πολύ περισσότερο δε ως μέσο ικανοποίησης προσωπικών στόχων επιδιώξεων και κυρίως προσωπικής πολιτικής επιβίωσης .
Ισχυριστήκατε στις τηλεοπτικές σας εμφανίσεις κ.Κόλλια ότι αποχωρήσατε από το κόμμα της ΝΔ, θυσιάζοντας και την υπουργική καρέκλα που σας πρόσφεραν .
Επειδή όπως λέει και ο λαός ( τα συμφέροντα του οποίου ισχυρίζεστε ότι υπηρετείτε )
<< τα λόγια σου με χόρτασαν και το ψωμί σου φάτο >> είναι η ώρα των πράξεων .
Παραιτηθείτε από το βουλευτικό αξίωμα και επιστρέψτε την βουλευτική έδρα στο κόμμα της ΝΔ . Επιστρέψτε την βουλευτική έδρα σε αυτόν που πραγματικά ανήκει .
Στον απλό ανώνυμο Σερραίο νεοδημοκράτη που έδωσε και δίνει αγώνες ανιδιοτελώς όλα αυτά τα χρόνια για την παράταξη .
Η Νεα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσουν την μάχη της ελπίδας, κόντρα σε όλους αυτούς που ευθύνονται για τα σημερινά αδιέξοδα.
Κόντρα στους βολεμένους εμπόρους του πόνου και της ανασφάλειας του λαού.
Κόντρα στους δημαγωγούς που επενδύοντας στην δίκαιη οργή του κόσμου προσπαθούν να την εισπράξουν σε σταυρούς για να εξασφαλίσουν το δικό τους πολιτικό αύριο


ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΣΕΡΡΩΝ
 
Σ. Περίοπα :  Πάντως μας αναγνωρίζουν ήδη ως τρίτο κόμμα στη μελλοντική βουλή ,αν φυσικά τολμήσουν να πάνε σε εκλογές….

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr