«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 20

Ο Πάνος Καμμένος στην ΝΕΤ και στον ΑΝΤ1 στις 20/3/2012 (2:25π.μ.)

kammenoStai Ο Πάνος Καμμένος στην ΝΕΤ στην εκπομπή NETWEEK με την Έλλη Στάη, στις 19/3/2012 :
Απ' ότι κατάλαβα λοιπόν, σε λίγες ημέρες θα διατυπωθεί μια κατά το δυνατόν πλήρης πολιτικο-οικονομική πρόταση από πλευράς μας για την έξοδο από την κρίση.
Πολύ σωστά ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι, καλούνται όλοι οι Έλληνες πλην όμως, το ίδιο συνήθως λένε και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί.
Είναι λογικό να προσπαθήσουν με κάθε τρόπο τα άλλα κόμματα να περιορίσουν το εύρος απήχησης των θέσεων του κινήματός μας στη μάζα,ανασύροντας και υπερτονίζοντας κάποιες ιδεολογικές διαφορές κατά περίπτωση, όπως επί παραδείγματι ακούσαμε εδώ για το ρόλο του ΝΑΤΟ.
Θα πρέπει λοιπόν να εξηγήσουμε πρωτίστως σε όλους ότι προέχουν άλλα πράγματα αυτήν την "καταραμένη" περίοδο που το μόνο που πραγματικά συμβαίνει είναι να ετοιμάζουν κι άλλα φοβερά μέτρα.
Τι να τον κάνω το ρόλο του ΝΑΤΟ την ίδια στιγμή που η τρόϊκα και το ΔΝΤ με απολύουν ή μου παίρνουν το σπίτι ;
Τι να την κάνω εδώ και τώρα αυτήν την ιδεολογική σας διαφορά συμπαθέστατη και πραγματικά αγαπητή κα Κανέλλη μου ;
Θυμάστε το γάλα και το ψωμί που είχατε "αναρτήσει" στο βήμα της Βουλής ;
Αυτά θέλω τώρα !
Οι ιδεολογικές διαφορές και ο ρόλος του ΝΑΤΟ δεν τρώγονται.
Ακούστε τον Καμμένο εφόσον έχει δυνατή οικονομική πρόταση , στηρίξτε εκεί που πρέπει και συμφωνείτε, σώστε την Ελλάδα τώρα κι ύστερα ξανατσακώνεστε για το ρόλο του ΝΑΤΟ.
Ρε παιδιά, θα συνεννοηθείτε επιτέλους να κάνετε μια διάσωση της προκοπής ;


Ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ΟΛΑ, στον ΑΝΤ1 στις 20/3/2012 (2:25π.μ.)
10λεπτο απόσπασμα από την εκπομπή. 

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr