«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24

Ο Βενιζέλος δεν έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα

Λ.Κατσέλη στο Ρ/Θ: Δεκανίκι της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ.

Οξύτατη κριτική άσκησε η Λ.Κατσέλη στον Ε.Βενιζέλο, ο οποίος όπως είπε ως υπουργός οικονομικών, "δεν έπιασε τον ταύρο από τα κερατα, δεν κατεθεσε ένα ελληνικό σχέδιο, υποχώρησε και άφησε τους δανειστές να θέσουν τους δικούς τους όρους".
Χαρακτηρίζει πρωτοφανή την ρύθμιση που προβλέπει ότι η Ελλάδα παραιτείται της ασυλίας έναντι κατάσχεσης περιουσιακών της στοιχείων , τονίζει ότι και ο χρυσός της Ελλάδας μπαίνει στο τραπέζι, υπογραμμίζει δε ότι αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσουμε να πληρώσουμε κάποια δόση θα πρέπει ή να πάρουμε πιο σκληρά μέτρα ή να πάμε σε άτακτη χρεοκοπία.
Ερωτηθείσα η κ.Κατσελη για την προσωπική της διαδρομή στην πολιτική, από εδώ και πέρα, περιορίστηκε να πει οτι "είμαστε πολλοί και θα βρεθεί τρόπος έκφρασης".
Υπογράμμισε όμως οτι "δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία ή επανένταξη σε έναν φορέα (ΠΑΣΟΚ)που πρεσβεύει τα αντίθετα από όσα πιστεύω εγώ".
Οταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Α.Λοβέρδου οτι αν η ΝΔ στις επόμενες εκλογές είναι πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να τη στηρίξει, η κ.Κατσέλη είπε" το ΠΑΣΟΚ γίνεται δεκανίκι της ΝΔ".

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr