«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Οκτωβρίου 15

Εν δυνάμει βόμβες..

"Εν δυνάμει βόμβα" τα σκουπίδια στους δρόμους.
Εν δυνάμει βόμβα η χρεοκοπία μικρών επιχειρήσεων και νοικοκυριών και η διάλυση του κοινωνικού και οικονομικού ιστού.

Εν δυνάμει βόμβα η οργή των απλών ανθρώπων για τη λεηλασία και το γδάρσιμο με το οποίο κοιμούνται και ξυπνάνε καθε μέρα.

Εν δυνάμει βόμβα το Ελληνικό χρέος που αντί να μικραίνει μεγαλώνει.
Eν δυνάμει βόμβα η ενδεχόμενη ενεργοποίηση των στοιχημάτων CDS's  που πολλοί σκέφτονται και απορούν πως μπορεί να γίνει default της τάξης του 50-70% και αυτοί που έχουν ποντάρει 100άδες δις να μην κάνουν τίποτα για να πάρουν τα λεφτά που έχουν παίξει.
Εν δυνάμει βόμβα τα "σάπια" ενεργητικά και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που δεν γίνεται να μη γίνει αλλά να δουμε πως θα γίνει και που θα βγούν οι εκατέρωθεν εκβιασμοί κυβερνήσεων και τραπεζών..
Εν δυνάμει βόμβα η αβεβαιοτητα στην Ιταλία σε συνδυασμό με το υπέρογκο χρέος 120% του ΑΕΠ της.
Εν δυνάμει βόμβα η ενδεχόμενη (σίγουρη)άρνηση των πολιτών να πληρωσουν τα απανωτά χαράτσια με κορυφή το σοκ του λογαριασμού της ΔΕΗ που είναι στο δρόμο.
Εν δυνάμει βόμβα η χωρίς αμφιβολία διοχέτευση σχεδίων,"πληροφοριών"-"στοιχείων" (δηλ.απαιτήσεων) προς τους τροικανούς, δηλαδή το ρουφιανιλίκι εναντια σε όλη την κοινωνία από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που βλέπουν την κρίση και τους τρέχουνε τα σάλια.
Και η βροχή από εν δυνάμει βόμβες όλο και δυναμωνει .

Και να σκεφτεί κανείς ότι όλες αυτές οι εν δυνάμει βόμβες ειναι συνδεδεμένες μεταξύ τους.
Μια να σκάση....

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr