«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Οκτωβρίου 30

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΔΙ?

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/katsikiglosa.jpg?w=195&h=200Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

Επιτρεπεται να ντρεπεται να λεει οτι ειναι ΔΕΞΙΟΣ ?

Επιτρεπεται να μας τη βγαινει ο Τσιπρας απ τα ΔΕΞΙΑ ?

Επιτρεπεται να εχει αφησει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ επικοινωνιας με το βασανισμενο Λαο ?

Επιτρεπεται να φοβαται το Λαο ?

Επιτρεπεται να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ν αφηνει ΕΜΑΣ τον Πανο και το Νικολοπουλο να βγαζουν το ΦΙΔΙ απ την πρασινη τρυπα ?

Επιτρεπεται ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ν ΑΓΑΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ?

Επιτρεπεται να ααποδεχεται την ΟΥΣΙΑ του ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ στα ΑΚΙΝΗΤΑ δλδ την ΠΛΗΡΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥΣ απ τους Δανειστες ?

Επιτρεπεται να εχει αφησει τον Ιερωνυμο να οργιαζει με το ΑΠΣΟΚ εναατιον του λαου ?

Επιτρεπεται να κανει πολιτικη με τους ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ τους ΤΙΠΟΤΕΣ ?

Επιτρεπεται να μην εχει ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ?

Επιτρεπεται να μην εχει βαλει κατω να νουμερα του ΠΑΣΟΚ και των Δανειστων και να τους κανει ΡΟΜΠΕΣ με μια σελιδα ροων ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ μεχρι το 2020 ?

Επιτρεπεται να εχουμε δικιο ολοι εμεις οι τρελλοι μη θεσμικοι, και αυτος να κουναει την αχλαδια ?

Επιτρεπεται να ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ? Δινει καποιοος αλλος? Θα δωσει καποιος αλλος? Δε θα κουρευτουν η Ιρλανδια και η Πορτογαλια ?

Επιτρεπεται να νομιζεις οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ? να δινεσαι Μπεννυ και να μην τον εχεις βγαλει στο κλαρι απο Ταρανδοσυμβαση ? Οταν δινεις εγγυησεις για να κανεις παζαρι, αυτο λεγεται ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ !! ετσι για να ξερεις.. και οταν το ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ θα διεπει το νεο PSI και μαλλον την Νεα Δανειακη.. απεμπολουμε καθε πιυανο δικαιωμα μας να κανουμε μονομερη σταση πληρωμων ΥΠΕΡ του λαου ?? ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ?? ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ?? τι ΦΟΒΑΣΑΙ ?

Επιτρεπεται να μην εχεις πει κουβεντα για την αλλαγη καταστατικου της ΤτΕ τον Απριλιο 2011 ? δλδ στην ουσια την υποκλοπη της οικονομικης πολιτικης αλλα και των διαθεσιμων του Ελληνικου Λαου ?

Επιτρεπεται να εχεις αφησει ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ τον Γιουνκερ με το “massively” και τον καθεναν που αναφερεται στην Εθνικη μας κυριαρχια ? ΕΛΕΟΣ !

Επιτρεπεται να καθεσαι στα μπλε αυγα σου, και να ετοιμαζουν τη Νεα Δανειακη Συμβαση με την οποια θα δεσουν πισθαγκωνα την πατριδα για 30 χρονια ?

Επιτρεπεται να κανεις την παπια στην καταργηση του Τραεπζικου και Προσωπικου απορρητου και το Μπεννυ να μπαινει σε καθε λογαριασμο να ΑΡΠΑΖΕΙ οτι ΝΟΜΙΖΕΙ οτι του ΑΝΗΚΕΙ ? αυτουνου η των Δανειστων ?? το εχεις πιασει το ΘΕΜΑ ? Εχεις καταλαβει τι εστι… Οικογενειακος_προσωπικος προϋπολογισμος με υπολοιπα Τραεπζικων λογαριασμων μετα την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑΣ στα χερια του Μπεννυ και Δανειστων ?? να στα ξαναγραψω ?? ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ… Υποχρεωτικα ΕΞΟΔΑ.. και τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ η ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ !!! στο συνολο τους !! ΝΙΩΘΕΙΣ ΡΕ??

Επιτρεπεται να ΘΕΩΡΕΙΣ DEJURE ΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ και να του βαζεις χερι fefacto ? Μην μιλας για τους χαρακτηρισμους των ΠΑΣΟΚΩΝ που σε βολευουν… να μιλας και για οσους χαρακτηρισμους ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ και περνανε στο ντουκου.. οπως το 1 τρισ Αξια Ιδιωτικης Περιουσιας των Ελληνων… και το βιντεο Μοσιαλου, ο οποιος λεει οτι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥς ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΑ !!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 85% ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ !!! ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ??

Επιτρεπεται να αφηνεις το Μπεννυ να αναφερεται σε 50δισ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ που ειχαν ζητησει οι τροικανοι και ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ?? ΠΟΙΑ 50 ΔΙΣ? ΠΟΤΕ? ΠΟΙΟΣ ? ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ?

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ? ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΨΑΧΝΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ?

ΖΗΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ?? ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ? ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ? ΟΡΟΥς ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ??
ΟΡΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙς ?? ( ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ )

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΑΡΘΡΟΥ ΠΡΟΣ ΑΡΘΡΟ ? ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΣ ΑΡΘΡΟ ?? ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ?

ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ? ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΨΗΦΟ ΓΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ? ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ?

ΓΙΔΙΑ….ΕΕΕΕ ΓΙΔΙΑ… ΠΡΡΡ ΠΡΡΡΡ

ΠΠ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Καταπληκτικό άρθρο που τραβάει την κουρτίνα στο παιχνίδι που παίζεται μπροστά στα μάτια μας και κανείς δεν λέει να πάρει χαμπάρι.

    Τι να πεις φίλε ;;;
    Ατύχησε η γενιά μας να μην υπάρχει ένας ΤΡΑΓΟΣ να βγάλει τα γίδια από το μαντρί.
    Την καλησπέρα μου
    http://ligery.pblogs.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr