«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ…

Μας έλεγαν  προεκλογικά :
“Λεφτά Υπάρχουν”..
Έλεγε ο πρωθυπουργός ότι δεν θα πάμε στο ΔΝΤ, γιατί το ΔΝΤ έχει αποτύχει όπου πήγε, κόβει το μέλλον της χώρας και καταδικάζει σε υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση.
Μετά τις εκλογές πέρασαν 8 μήνες πλήρους απραξίας, χωρίς καμία προσπάθεια, καμία ενέργεια, χωρίς αναζήτηση λύσης.
Αμέλησαν, κατά περίεργο τρόπο, να δανειστούν από τις αγορές και από τρίτες εκτός Ε.Ε χώρες, όταν ήταν ακόμη δυνατός αυτός ο δανεισμός.
Τα spreads-θυμίζουμε ακόμη μια φορά για όσους επιμένουν να το ξεχνούν- όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την εξουσία ήταν στις 130 μονάδες.

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός των οικονομικών με κάθε ευκαιρία αμαύρωναν την εικόνα της χώρας και της οικονομίας στο εξωτερικό, «βάζοντας βούτυρο στο ψωμί» των κερδοσκόπων.
Φούσκωσαν το έλλειμμα από το 12 στο 15,4% για να μας σπρώξουν στο στόμα του λύκου.
Έπαιξαν με τα CDS και στοιχημάτισαν στην χρεωκοπία της χώρας.
Μετά μας έλεγαν “λεφτά υπήρχαν..”
Μας έλεγαν ότι δεν θα γίνουν απολύσεις…
Ο ΓΑΠ έλεγε:
Δεν θα ήθελα να χαθεί καμία θέση απασχόλησης.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Επομένως, δεν θα απολύσετε κανένα από το Δημόσιο;
ΓΑΠ: Είπα ότι πρέπει να προστατεύσουμε τις θέσεις απασχόλησης. Αλλά μπορούμε να βρούμε άλλους τρόπους, για να περιορίσουμε τις σπατάλες.”
Μας έσυραν στο ΔΝΤ τον Μάιο του 2010 για να μας σώσουν..για 1η φορά.
Υπέγραψαν την κατάπτυστη, απίστευτη, αποικιοκρατική και αντισυνταγματική δανειακή σύμβαση παράδοσης και ξεπουλήματος της χώρας.
Γέμισαν την Ελλάδα με στρατιά συμβούλων που κατασκήνωσαν στα υπουργεία και υποκατέστησαν την κυβέρνηση.
Έλεγε ο Πάγκαλος ότι το μνημόνιο είναι “Ευτυχία για τον τόπο”
Πήγε ο πρωθυπουργός στην Ευρώπη και δήλωσε ότι έχουμε πρόβλημα στο “caρacity” του δημοσίου.
Για αυτό μας έστειλαν δυνάμεις κατοχής, το περίφημο Task Force, και πλήρους ελέγχου του διαλυμένου και αποσυντονισμένου από την κυβέρνηση κράτους.
250 άτομα της Task Force, θα κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα από υπουργεία μέχρι περιφέρειες.
Τα έξοδα του δημοσίου παρά τις απίστευτες περικοπές δεν μειώθηκαν.
Παράλληλα όμως υπέγραφαν αβέρτα-κουβέρτα υπερωρίες στους δικούς τους, πράσινους υπαλλήλους, υπουργοί και βουλευτές όταν ο κόσμος στέναζε από τα αβάσταχτα χαράτσια την ανεργία και τις περικοπές.
Τα μισθολογικά ρετιρέ στις ΔΕΚΟ των πρασινοσυνδικαληστών ΔΕΝ τα πείραξαν ΠΟΤΕ.
Μας “ξαναέσωσαν” για δεύτερη φορά με το μεσοπρόθεσμο..
Το μεσοπρόθεσμο δεν πήγε-δεν δούλεψε, απέτυχε παταγωδώς …
Το καλοκαίρι όλοι ήταν άφαντοι για διακοπές, συναγωνιζόμενοι για το ποιος θα επιστρέψει περισσότερο μαυρισμένος.
Πριν την έγκριση-λήψη της εκάστοτε δόσης, μας ανακοινώνανε νέα μέτρα που όμως δεν ήταν νέα μέτρα.
Ανακάλυψαν και επανέφεραν τους κεφαλικούς φόρους και τα χαράτσια, σε ότι κινείται…
Μας ξαναέσωσαν στις 21 Ιουλίου αλλά άνοιξαν μέσω της Φιλανδίας την κεκρόπορτα των εγγυήσεων και του ξεπουλήματος.
Εδώ και 4 ημέρες είναι όλοι μα ΟΛΟΙ εξαφανισμένοι και ενημερωνόμαστε από τους πρασινοπαπαγάλους.
Έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου ο Βενιζέλος, ως άλλος Σημίτης που είχε ευχαριστήσει τους Αμερικάνους για τα Ίμια, μας παρουσίασε ως ανίκανους και ευχαρίστησε την Τρόικα γιατί μας έσωσε !!!
Μετά από όλα αυτά και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ανεπίσημα και πάλι απ τα κανάλια, μιας και όλοι τους είναι κρυμένοι, μια είναι η λύση:
NA ΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ…

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/09/na.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr