«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24

τα φύλλα των περασμένων φθινόπωρων

FYLLA Τα φύλλα,τα πολύχρωμα φύλλα,

τα φύλλα που χόρευαν στους ανέμους,

κίτρινα,φαιά και ροδόχροα,

όλ’ αυτά τα παρασυρμένα φύλλα,

τραγουδούσαν,ψιθύριζαν,

δεν σταματούν όμως, να δακρύζουν .

Είναι τα φύλλα των περασμένων φθινόπωρων,

τα φύλλα μιας άνοιξης υποσχόμενης, που ποτέ δεν έρχεται.

Τα φύλλα του φετινού φθινόπωρου, απλά θροϊζουν ,

βάζοντάς μας αινίγματα και γρίφους,

αδυνατούν να τραγουδήσουν,

να ψιθυρίσουν και να δακρύσουν.

Ας αφουγκραστούμε τους ψιθύρους

και το τραγούδι των περασμένων φύλλων,

ας μεταλάβουμε απ’ το δάκρυ τους,

που τόσα χρόνια κυλάει.

Ίσως, είναι πικρό, ίσως ηδύ το δάκρυ αυτό.

Σοφία πάντως, αν αναζητήσουμε, θα βρούμε.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr